Tubettajaristeilyllä

Viikonloppuna lähdimme risteilylle. Se oli varattu jo aikaa sitten - kaksi suosikkitubettajaa täytti 30 vuotta :D Naakka huomasi ilmoituksen risteilystä jo muistaakseni tammikuussa. Sinne oli kuulemma päästävä.

Hivenen epäilevinä varasimme liput, ja niillä päästiinkin kiristämään lapsia pitkin kevättä (mm. käytöksen ja kouluasioiden hoidon saralla). Kumpikin läpäisi testin ;) ja matkasimme lauantaina Turkuun. Perillä saimme aivan hitsin hyvän parkkipaikan melkein terminaalin edestä.

Mikä oli erityisen mukavaa, päädyimme odotellessa istumaan toisen perheen kanssa samaan pöytään. Lyöttäydyimme heidän Uno-peliinsä, ja aika kului mukavasti. 

Hytti oli "normihytti", ikkunallinen tosin - lapset yläsänkyihin ja aikuiset alas. Kävimme vähän kiertelemässä laivaa, ja aika pian oli päivällisen vuoro. Päivällisessä menikin aika pitkään, meillä tuli vähän kiire, sillä yhdeksältä alkoi iltashow (olin jo yöunikunnossa, mutta ei voinut mitään).

Jotkut jonottivat iltaohjelmaan jo 1,5 tuntia ennen sen alkua. Annoimme tosifanien mennä ensin. Tuloksena saimme täysin surkean paikan. Lasten mielestä seisomapaikka ei ollut ollenkaan paha, pöydänkulmalle saattoi nousta kurkkaamaan tubettajia ;)

Täytyy sanoa, että iltaohjelma oli upea. Pienet fanittajani olivat onnellisia. Hymy T:n kasvoilla, kun tubettajat astuivat lavalle, oli melkein ennennäkemättön <3 T. jaksoi seurata ohjelmaa toista tuntia, sitten piti lähteä lepäämään.

Naakka seurasi koko shown loppuun asti eikä edes väsyttänyt. 

Nukuin hivenen huonosti, eli olo oli kuin läpi yön juhlinut, ilman juhlimista ja nautintoaineita. Touhi oli herännyt jo neljältä ( :D ) ja perheen toinen aikuinen oli käynyt hänen kanssaan aamupalalla kuudelta - ei kuulemma ollut ruuhkaa.

Seuraava koitos oli meet &greet. Lapset jännittivät. Päädyimme jonon päähän, joka oli toisessa päässä laivaa kuin se itse tapahtuma. Yllättävää kyllä. lapset jonottivat kaksi tuntia kiukuttelematta. En nähnyt kiukkua muuallakaan jonossa.

Tubettajatapaamisesta saapui kaksi superonnellista lasta. Tubettaja oli kommentoinut Touhin dinosauruspaitaa ja Touhi ei ollut ehtinyt vastata <3 Naakka oli sanonut tubettajalle että tämä on kuin unta - hän oli saanut vastauksen, että niin hänestäkin <3 .

Minusta oli erityisen hauskaa, kun laiva oli täynnä alakouluikäisiä lapsia ja heidän nelikymppisiä vanhempiaan. Täytyy sanoa, etten ole varmaan koskaan ollut satojen "viiteryhmääni" kuuluvien henkilöiden kanssa samassa tilassa :D

Se tarkoitti muun muassa, että vaikka jonottamista ja ruuhkaa oli paljon, juttuseuraa löytyi helposti. Olen aika puhelias, ja minusta on hauskaa höpötellä tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Täytyykin varata paikka seuraavalle tubettajaristeilylle ;) 

Olin hemmetin väsynyt sunnuntai-iltana. Onneksi tuli vappu ja yksi päivä vapaata. Nyt alkaa tuntua kuitenkin siltä, että risteilystä on toivuttu.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua