Ehkä salille

Puuh, päivä alkaa onneksi viimein olla pulkassa. Huomenna alkaa taas uusi viikko, joka saattaa pitää sisällään kaikenlaista, jopa puiden pinoamista! Tykkään sekä pinoamisesta että pilkkomisesta (niska ei), mutta nyt on kuulemma tarjolla lähinnä tuota edellistä.

Ennen kaikkea, ensi viikko tuo mahdollisesti pienen maisemanvaihdoksen ja sitä kautta vähän vaihtelua tähän tavalliseen arkeen. 1-vuotiaan kanssa loma ei ole lomaa ihan siinä perinteisessä merkityksessä, mutta ainakin olemme päässeet hiekkalaatikolle ja liukumäkeen!

Mutta, on kiva, että määränpäässämme on kuulemma myös jotakin tekemistä. Rva:n mielestä on mukava päästä vähän puurtamaan, uiminenkin olisi suunnitteilla, mikäli vesi on tarpeeksi lämmintä. Kylmä vesi ei ole oikein koskaan ollut rva:n mieleen.

Tänään kävimme Prismassa perheen voimin. Oli oikeastaan ihan mukavaa, mutta Naakalle tuli vahinko kesken reissun. Tietysti sattui juuri sellainen kerta, ettei meillä ollut varavaatteita. Onneksi rva oli juurikin laittanut ostoskärryyn kirkkaansinisen bodyn, ostimme sitten myös housut samaa sarjaa.

Tyttäremme Naakka on uudessa asussaan kauhian söpö! Olen jotenkin kyllästynyt kaikenkirjaviin lastenvaatteisiin, ja jotenkin yksivärinen asu ilman mitään kuvioita on ihanan raikkaan näköinen! Asu jopa säilyi "raikkaana", yhden iltapäivän käytön jälkeen :D

Iltalenkkimme suuntautui ihan lähialueelle. Kävimme katsomassa yhtä kunnostusta kaipaavaa kenttää, jossa ainakin vielä puolison lapsuudessa pelattiin korista ja tennistä. Pohdintamme eteni jopa niin pitkälle, että selvitimme, mikä taho kentästä on vastuussa. Rva ei tähän asti ole paljon pallotellut, mutta ehkä sitä joskus kuitenkin voisi...

Ai niin, olemme nyt paikallisessa viljelypalstajonossa. Jonotusaika on näin suositulle alueelle useita vuosia, mutta kerkeäähän tässä odottelemaan. Ei sitä nyt ehkä Naakan hoidolta jaksaisikaan, joten pitkässä jonossa on oikein hyvä olla.

Eräs asia, joka minua on eilisestä lähtien mietityttänyt, on ihan meidän lähelle avattu pieni kuntosali, jossa on mahdollisuus myös ryhmäliikuntaan. Kuukausimaksu ei ollut kovin kallis, rva ajatteli voivansa investoida treenaamiseen hieman nyt, kun siellä salilla olisi mahdollisuus tehdä ainakin jotain.

Rva:lla ei muuten ole yhtään kokemusta saleista, salikorteista tai sen sellaisesta...Oikeastaan jännittää vähän aloittaa kokeilu, mutta eiköhän rva salille suuntaa. Kyllä niitä ryhmäliikuntojakin voisi kokeilla, viimeksi kuntoilin ryhmässä Ortonissa, ainakin Pilates voisi olla mukavaa.

Selvää on, että rva:n täytyy olla salilla ja ryhmäliikunnassa tarkkana, ettei niskalle aiheudu ainakaan takapakkia. Se kun rasittuu edelleenkin niin helposti, mutta kestää varmasti paremmin kuin esimerkiksi vuosi tai kaksi sitten. Katsotaan, mikä päivä aloitan jumppaamisen! Jos treeni osoittautuukin huonoksi ideaksi, en siitä kovin paljon häviä.

Kommentit

  1. Sali on varmasti hyvä idea ja jatkumo omille fysioterapiaharjoitteille. Voisit pyytää kuitenkin Ortonissa käydessäsi, että katsovat sulle sopivat liikkeet, ettet vedä niskaa ihan solmuun niissä laitteissa. Itse juuri aloitin fysioterapeutin ohjauksessa pienet lapaliikkee salilaitteessa eikä se ollutkaan lainkaan niin helppoa kuin pienimmissä kuvitelmissakaan ajattelin. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Lentis, kiitos kommentistasi =) Pääsin vastaamaan muutaman päivän viiveellä, kun olimme mökillä ja vähän huonojen yhteyksien päässä. Ajattelin itsekin, että kannattaa ensin kysyä omalta fyssarilta, mitä pitää ottaa huomioon...Ajattelin salitreeniä myös vaihtelun vuoksi, spesiaaliliikkeitä voi tosiaan joutua harjoittelemaan vähän enemmän. Käy ihmeessä joku kerta kertomassa, miten treenisi sujuu :) Kiitos tsempistä ja itsellesi myös!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe