Veden varassa rva ja Naakka





Ihan ensimmäiseksi rva haluaa kiittää kommenteista, joita on blogiinsa saanut! Tuntuu mukavalta jatkaa kirjoittamista, kun viestejä tulee välillä tähänkin suuntaan. Kautta rva:n blogihistorian, kommenteissa on ollut paljon tsemppiä sekä erilaisia vinkkejä, joilla olen voinut parantaa tilannettani. Kiitos!

Viime päivinä rva on uinut paljon. Olemme olleet mökillä hellettä paossa (siellä on järvi ihan vieressä ja sisällä ilmalämpöpumppu). Lisäksi Naakka mökkeilee niin mielellään, että Niskasetkin mökkihöperöityvät mieluusti.

Maanantaisella Prisman-reissulla rva osti sellaisen pitkän putkilon (siihen meni jopa kuusi euroa), uimakellukkeen, jonka kanssa järvessä on ollut oikein kiva uida. Sen kanssa saa tehtyä myös vesijuoksuun liittyviä liikkeitä, joten kelluke on oikein monipuolinen.

Tavallinen kuntouinti on niskalle edelleenkin raskasta ainakin isoissa määrin, ja oikeastaan rva tykkää pulikoida ja tehdä kaikkea vähän lapsellista, kuten pelleillä sen kellukkeen kanssa...

Rva ei ole ainoa, joka on uinut. Naakka suhtautui aluksi järveen ja veteen tosi pelokkaasti, mutta uskaltautui loppujen lopuksi kokeilemaan, ja tepastelee nyt lämpimässä rantavedessä oikein mielellään isin tai äidin kädestä kiinni pitäen.

Naakka ottaa edelleen yleisönsä, ja jos häntä kehutaan ja hänelle taputetaan, hän ottaa säteilevän hymyn ja taputtaa itsekin. Vedessä kävi vähän hassusti, kun käsi irtosi isin kädestä taputtamaan. Naakka pyllähti veteen kaulaa myöten ja nousi kyllä äkkiä takaisin ylös. Vedessä voi kävellä, mutta ei sinne istua voi!

Viikonloppuna minulla oli mökillä kylässä lapsuudenystäväni. Vietimme rattoisan vuorokauden vaihtaen kaikki mahdolliset kuulumiset, ja tuli siinä välissä saunottua ja uituakin. Sen verran puuhakkaita meistä on tullut, että sivussa hoidimme mattojen pesua ja puiden pinoamista.

Viikonloppuna mökillä oli kovia ukkosia. Kunnostauduimme siis myös uimapukusillaan kipittämisessä, kun tavaroita piti viedä äkkiä sisälle sateen tieltä. Ukkoset nousivat yllättäen, ja sade tuli silloin, kun olimme vasta huomanneet tummat pilvet.

Sunnuntaina ystäväni suuntasi takaisin kotiin, ja otin jälleen vastaan puolison ja Naakan. Lähdimme visiitille erääseen sukulaispaikkaan, jossa oli mukava käydä muutaman vuoden tauon jälkeen. Paikka on minulle lapsuuden kyläpaikka, jossa oli monta tuttua paikkaa. Olin iloinen, kun Naakka pääsi tutustumaan samoihin paikkoihin.

On siellä mökillä välillä rasittavaakin...sopivassa tilanteessa sekä sauna- että kaivovesi ja saunapuut ovat samaan aikaan loppu. Naakka pistää suuhunsa kaikkea pikkukivistä talousjätteisiin ja koko perhe tulee hulluksi pienessä, yhtenäisessä tilassa ;)

Kaikille mökkeily ei sovi, ja Niskaset ovat varmaankin heidän ja himomökkeilijöiden väliltä. Mökillä vietetään mielellään maksimissaan neljä, viisi päivää kerrallaan ja tullaan sitten vähäksi aikaa kaupunkiin. Meillä tämä onnistuu, kun mökki ei sijaitse kovin pitkän matkan päässä kotoa.

Kommentit

  1. Ei näillä helteillä ole kyllä parempaa paikkaa olemassa kuin mökki. Pitkästä aikaa pääsi hetkeksi istumaan moottoriveneen kyydissä ja muisti, miten nautinkaan siitä. Tosin rannalle noustessa olikin sen verran sisäistä ristiaallokkoa tarjolla, etää muistui myös samalla mieleen miksi välttelen venematkoja :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe