Jäykistys

Rva on viime päivinä jäykistynyt päivä päivältä, asteittain. Yleensä kun edellisestä hieronnasta tai fyssarista on useampi viikko aikaa, alkavat selkä ja niska mennä jumiin sitä tahtia, että venyttelemällä ja liikkumalla on mahdotonta pysyä tahdissa mukana.

Kun jumitus on tietyssä pisteessä, on melkein parempi odottaa seuraavaa käsittelyä kuin yrittää tehdä jotakin - venyttely ja verryttely oikeastaan pahentavat silloin asiaa. Onneksi rva:lla on huomenna fyssari Ortonissa, siellä voidaan onneksi tehdä paljon.

Lisäksi rva on luvannut mennä sushilounaalle. Elämä on nykyään sellaista, ettei lounaalla tule juuri koskaan käytyä. Silloinkin kun rva oli työkokeilussa, lähellä ei sattunut olemaan lounaspaikkoja. Koska rva:n tunnit olivat muutenkin niin vähäiset, ei lounaalle tullut lähdettyä.

Sushi on rva:n pahe. Himo syntyy varmaankin ainesosista - kun kala, riisi ja etikka maistuvat, sushissa yhdistyvät ne kaikki. Itse rva ei ole koskaan kokeillut sushin tekoa, mutta muistaa jänniä asioita kuten merilevälevyt jo omasta lapsuudestaan.

Rva:n ystävän perheellä oli tuolloin yhteyksiä Japaniin, ja kävimme ystäväni kanssa ilman lupaa napsaisemassa paloja levyistä, ja söimme ne sellaisenaan. Merilevän lisäksi perheen lapsilla oli kaikilla omat syömäpuikot, jotka taisivat vielä olla Disney-kuvioidut. Voi että, kun rva oli kateellinen!

Vapun ajan vietimme vanhempieni luona. Koska säät suosivat, ulkoilimme paljon. Kävimme jopa lapsuuden kotipaikkakuntani vapputapahtumassa, jossa bongasin myös muutamia tuttuja kasvoja ala-asteajoiltani. Tunnistamani henkilöt eivät kuulu lähipiiriini, enkä tiedä, tunnistivatko he minua.

Naakan vahtimisen lomassa katsoin myös sivusilmällä jääkiekon Suomi-USA-peliä. Tuli mieleen, että kaksi vuotta sitten, kun samat joukkueet pelasivat, olin toista päivää pusertamassa Naakkaa ulos itsestäni synnytyslaitoksella.

Minulla taisi olla aika kovat supistuskivut ja hermostuin muun muassa hra:an, jonka lähetin odotushuoneeseen katsomaan jääkiekkoa. Hra tilasi odotushuoneeseen jopa pizzaa... Sekin matsi hävittiin kuten "hävittiin" synnytyskin siltä päivältä, Naakka syntyi vasta urakan kolmantena päivänä, huh!

Synnytyksistä puheen ollen, Naakalle syntyi pienenpieni pikkuserkkupoika pari päivää sitten! Rva toivottaa myös bloginsa kautta onnea koko perheelle! Ehkä pääsemme jollakin viikolla ihailemaan poikaa, sitten vähän myöhemmin.

Naakka on tänä keväänä taiteillut paljon päiväkodissa. Tässä eräs ihana työ, jossa rva näkee selvästi lintuhahmon, mutta joku muu voi nähdä jotakin muuta. Tämä pitää laittaa seinälle!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys