Merkkipäivä lähestyy

Huhhuh, nyt on ensimmäinen treeni PT:n kanssa takana. Täytyy sanoa, että oli suunnitellut oikein fiksun (ja veemäisen) kokonaisuuden. Myös läpänheitto tuntuu olevan samalla tasolla kuin omani, mikä on oikeasti tosi tärkeä ominaisuus!

Huomenna rva menee ensimmäistä kertaa tekemään treenin itse, katsotaan, miten onnistuu! Seuraava kerta on ensi viikolla, jolloin minulla on tunti numero 2. Pari kertaa viikossa on ihan hyvä harjoittelukokonaisuus, sen verran pystyn irroittautumaan muista puuhistani.

Treenissä on paljon reisi-, pakara-, ja käsilihasliikkeitä. Vatsalihaksia ei nyt ole niin paljon, paitsi syviä vatsalihaksia jumppapallon kanssa. Voin sanoa, että meni ihan minimiksi kaikkien vastusten kansssa - ainakin pakaralihasten heikkoudesta rva suorastaan vähän yllättyi.

Kyykyt ovat rva:n mielestä olleet aina ihan hirveitä - niinpä niitä tulikin tähän ohjelmaan oikein kahdella eri tyylillä ja mahdollisesti tulevaisuudessa painoja lisäten. Nyt on sitten reisilihakset ihan uskomattoman kipeinä, täytyy toivoa, että tilanne helpottaa huomiseeen mennessä.

Meillä juhlitaan lauantaina Naakan 2-vuotissyntymäpäiviä! Tasan 2 vuotta sitten tähän aikaan synnytys oli jo alkanut - sitähän "harrastettiin" meillä kokonaiset 46 tuntia. En muistele tapahtumaa pelkällä ilolla, synnytyksen pitkä kesto uuvutti rva:n täysin. Jumankekka, miten pitkällistä se tosiaan oli!

Rva lähtee kohta lahjaostoksille. Luulen, että Naakka saa tänä vuonna lahjaksi jotakin palapeleihin liittyvää. Niiden tekoa vasta harjoitellaan, mutta voi olla, että N. innostuu niistä tämän kuluvan vuoden aikana.

Varsinainen juhlinta suoritetaan meillä myöhemmin - näin äitienpäiväviikonloppuna ystävillä ja tuttavilla on omia menojaan, joten parasta juhlia myöhemmin. Rva ei ole mikään varsinainen juhlien järjestäjä (odottaa kauhistuneena aikaa, jolloin kakkujen tulee olla autoja, junia, linnoja ja sen sellaisia)...

Lastenjuhlista (siis vähän isompien kuin Naakka) puhutaan paljon. Jos järjestää kotona, tarvitsee muuttua kokki-, koristelija-, ja ohjelmanumeromestariksi ja tietysti onnistua siinä. Jos varaa juhlatilan mäkkäristä tai muusta vastaavasta paikasta, on moraaliton ja ehkä myös pröystäilevä.

Onko kukaan muu huomannut, että lastenjuhlien järjestäjä on mielikuvissamme aina nainen? Eikö isäkin voisi leipoa, ideoida tai suunnitella kokonaisuuden? Miksi? No, siksi että äiti ei välttämättä aluetta omakseen...hui, voiko sellaisia äitejä olla!

Oikeasti meillä on varmasti ihan kivat ja oikein kotoisat juhlat. Se viikko ennen juhlia on sen sijaan rasittava, kun pitää suunnitella, järjestää ja miettiä. Tähän väliin täytyy tietysti todeta, ettei rva ole koskaan yksin leiponut täytekakkua, ja taitaa välttyä siltä tänäkin vuonna :D ...

Aloitamme siis lahjaostoksista - sen rva onneksi osaa!

Tänäänkin pitää muuten mennä metsään kävelemään. Nyt siellä on ihan uskomattoman kaunista. Siellä kukkivat valkovuokot, seuraavaksi näyttäisi olevan kielojen vuoro.






Kommentit

  1. Hieno juttu tuo personal trainerin kanssa treenailu! :) Olisi kyllä mahtavaa itsekin kyetä vastaavaan treenailuun... No, mä treenailen fyssarin opastuksessa ja ohjeilla, kaipa se on tavallaan yhdenlaista personal trainerin kanssa treenailua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hannastiina, niille, jotka ovat tehneet harjoituksia fyssarin kanssa (minä mukaan lukien), ei PT ole kovin eksoottinen kokemus :) , mikä toisaalta vähensi alkujännitystä kohdallani. Hyvä juttu personal trainerissa on, että hän on salilla, jossa minäkin teen nykyisin harjoitukseni ja katsoo, että teen liikkeet oikealla tavalla. Minulla on edelleen myös fyssarikontakti, ja siellä olen käynyt noin kerran kuukaudessa. Onhan tämä siinä mielessä huvittavaa, että ilman niskavammaa en olisi varmankaan ikinä tullut hankkineeksi personal traineria :D

      Poista
  2. Tuntuu, että lasten synttärit on vanhemmille kilpailun kohde; kuka järjestää mageimmat bileet. Mäkkärin synttärit on so last season. On uimahallisynttäreitä, ponisynttäreitä (jossa poni tulee lasten kanssa syömään samaan pöytään porkkanoita, kun lapset syövät pop corneja yms), hohtokeilaussynttäreitä, liikuntasynttäreitä jne vain muutamia mainitakseni. Meille on eräs neiti ilmoittanut, että haluaa eläinsynttärit meillä ja aikoo kutsua koko päiväkodin juhliin...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe