Lauantaita kuvina

Rva on oikein ei-visuaalinen henkilö. Juurikin siksi blogissa on yleensä kuvamateriaalia korkeintaan yhden kuvan verran / teksti. Tänään rva päätti tehdä poikkeuksen ja poistua mukavuusalueeltaan. Rva räppäili kuvia pääasiassa tenavistaan ja kertoo nyt päivämme kulusta kuvina: 




Ensimmäisessä kuvassa on meidän Touhi lähdössä leikkipuistoon. Rva sai tällä kertaa vapautuksen ulkoilusta, luojan kiitos, vaikka periaatteessa ulkoilusta pidänkin. Touhille löysin muuten takin yhdeltä lastenvaatekirppikseltä, jossa suhasin tovin perjantaina.



Tässä on Naakka nauttimassa lauantaikarkeistaan eli mini-Smartieseista, jotka ovat peräisin naapurin pojan synttäreiltä. Meille tuli vasta nyt karkkipäivät (Naakka täyttää parin viikon päästä 5), kun Naakka itse toivoi.

Aski on oikeasti noin pieni, ja Naakka oli siihen tyytyväinen. Hän ei ole ainakaan vielä kovin paljon karkkien perään, mutta pitää nyt kiinni karkkipäivästään. Jos jokin on hänestä oikein hyvää, niin sitten nakki ja pulla :D




Löysin samaiselta kirppisreissulta Naakalle juhlakengät ajatellen hänen tulevia syntäreitään. Niistä tuli näemmä heti sisä- ja jokapaikankengät. Yöksi ne on toistaiseksi riisuttu pois. 



Koska sain lapset asunnosta pihalle siten että itse jäin sisään (siis tunniksi), vein viimein loputkin toppa- ja villavaatteet vaatehuoneeseen säilöön, ja kappas, tuli heti oikein tilavaa! Saatuani urakan (lapset ehtivät jo takaisin) valmiiksi totesin, että eipä onpas meillä tänä vuonna yhtenevät vaatteet! 



Tässäpä on meidän Touhi leikkimässä yhtä ensimmäistä tunnistettavista mielikuvitusleikeistään. Se menee näin: "kotiin, kotiin, moi moi..." Touhi on siis menossa päiväkotiin ja ahtautuu kahden oven väliin. Takaisin tullessa hän sanoo taas "moi moi", ja riisuu saappaat hyvän tavan mukaan pois jalastaan.




Tässä aloittelemme parvekekautta. Olisimme voineet aloittaa jo pari päivää aiemminkin, mutta nyt olemme käyneet muksujen kanssa siellä oleilemassa pari kertaa. 

Viime vuonnahan parveke oli pois käytöstä julkisivuremontin takia. Remontti valmistui vasta viime lokakuussa, joten parveke jäi viime kesäkaudella kokonaan käyttämättä. Tänä vuonna aion ehdottomasti laittaa kasvamaan kukkia ja muutakin.



Viimeisessä kuvassa on tyttönen lähdössä yöksi mummolaan. Naakalla on isovanhempiinsa läheinen suhde, ja he ovat hyvin keskeisiä ihmisiä hänen elämässään. Rva jaksaa olla tästä kiitollinen päivästä toiseen.

Kommentit

  1. Kiva, sympaattinen kuva teidän mukavasta arjesta :) Ihanaa kevättä teille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe