Kaikenlaisia kiusoja ja tavoitteita

Tällä viikolla temppuilu sekä astman että niskan kanssa on jatkunut. Olen sinänsä ollut työkunnossa, mutta hieman hankalaa on ollut. Töissä on kiirettä vähän kaiken kanssa. Lähden seitsemältä kotoa, ja olen neljän tai viiden aikaan kotona. Kun pääsen kotiin, olen kertakaikkisen väsynyt.

Maanantaina tein vikan täipesun Naakan tukkaan - luulen että ongelma on nyt voitettu. Ensi maanantaina yritämme kampaajalla käyntiä uudestaan.

Viikkoa on helpottanut, että Naakka ja Touhi ovat olleet naapurin poikien kanssa leikkimässä ja päinvastoin. Tämä tarkoittaa, ettei lapsille tarvitse järkätä mitään erityistä ohjelmaa, vaan saavat rehata keskenään.

Eilen, kun lapset olivat vastavierailulla naapurissa, huomasin, miten helppoa on järkkäillä koti, kirjoittaa kauppalista ja pakata reput & suunnitella vaatteet seuraavalle päivälle, kun lapset ovat arki-iltana vähän aikaa muualla.

Tänään aion yrittää puutarhapalstalle menoa, jos nyt osuisi edes lyhyt sateeton väli. Ei siellä enää ole kitkemistä kummempaa, taidan hakea viimeiset punajuuret ja kurkut pois. Harrastus taitaa olla tältä kaudelta ohi - sitten keväällä uudestaan.

Olen jumpannut päivittäin ihan normaalisti. Mielestäni kroppa toisaalta tykkää ja toisaalta ei. Esimerkiksi jumeihin (niihin, jotka ovat itselläni keskeisiä) jumppa ei näytä juuri vaikuttavan. Olen ehkä jopa enemmän jumissa kuin tavallisesti.

Toisaalta, luulen että kehoni on hieman paremmassa kunnossa kuin aiemmin - en nyt osaa eritella, mistä huomaan sen :D Eilen olivat vuorossa pakarat, palstareissun jälkeen jumppaan yläselän.

Seuraavilla viikoilla on luvassa sekalaista ohjelmaa. Töissä siirryn muutamaksi viikoksi vähän erilaisiin tehtäviin kuin tavallisesti. Meillä on tulossa myös molempien lasten Vasu-keskustelut sekä eskarin vanhempainilta.

Luvassa on myös yksi tai jopa kaksi reissua naapurimaihin risteilyjen merkeissä. Yksin en ole reissaamassa, vaan osana porukkaa. Kuulostaa virkistävältä, että ohjelmassa on hieman vaihteluakin.

Tekemistä on ollut viime aikoina niin paljon, etten ole kerennyt suunnitella loppuvuotta saati sitten ensi vuotta kokonaisuutena. Sanotaanko, että minulla on tietyissä asioisssa monia vaihtoehtoisia reittejä, enkä ole tehnyt selkeitä päätöksiä loppuvuoden tai vuoden 2020 suhteen.

En oikeastaan tykkää muutoksista - joko kyse on mielipiteestä, tai sitten elämässäni on ollut niin paljon liikkuvia tekijöitä, etten jaksaisi koko ajan liikkua. Siksi olen päättänyt, että en mieti liikaa. Pääsen jopa ehkä kaikkiin tavoitteisiini, mutta toteutumisjärjestys on vielä hämärän peitossa.



PS. Habitare-messut olivat yllättävän kivat. En olisi kenties eksynyt messuille itsekseni, mutta päädyinpä niille kuitenkin.

PPS. Nyt on sitten varmaan pakko korkata myös I love me -messut ensi kuussa ;)

PPPS. Lukemieni kirjojen lukumäärä vuonna 2019 on tällä hetkellä 32. Katsotaan, mihin asti pääsen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys