Ota kartta esille, etsi aarteita ja tee tärkeitä asioita

Tänään vietimme lasten kanssa hyvin rauhallista perjantai-iltaa. Homma alkoi hyvin jo hakumatkalla :) Naakka sai kehuja, kun kaikki sujuu niin mainiosti eskarissa. Hän on kuulemma nyt aivan kuin eri tyttö kuin viime vuonna päiväkodin puolella.

Sitä ei ole vaikea uskoa. Naakka on pienestä saakka ollut tiedonhaluinen. Eskarissa otetaan valtavasti selvää asioista ja retkeillään ties missä. Se, että rakennus on täynnä myös isoja koululaisia, on Naakan mielestä aivan huippua.

Takaisin tähän iltaan...olin tapani mukaan töistä puhki, mutta lupasin Naakalle, että vietämme askartelupaja-tyyppistä iltaa. Syötyäni sain kootuksi itseni, ja parkkeerasimme keittiön pöydän äärelle askareineni (Touhi puuhasi omiaan).

Minä neuloin pitkästä aikaa. Harrastuksessa näyttää olevan pitkääkin pidempiä taukoja. Nyt olisi taas vähän tilausta, ja haluan myös opetella vähän uutta. Taidanpa laittaa kuvia vasta, kun tulee valmista :)

Naakka maalasi kaksi juttua. Toisesta haluankin laittaa tähän kuvan. Hänellä on välillä niin isoja ajatuksia, että tunnen olevani yksinkertaisempi persoona kuin omat lapseni ;)


Touhi taasen...hän on saanut viime päivinä kehuja varsinkin vessa-asioiden onnistumisesta. Touhi otti hieman takapakkia asiassa, ja vaippoihin palaaminen alkoi olla lähellä. Nyt hän on taas petrannut ja ansaitsee paljon kehuja.

Huomaan päivä päivältä selvemmin, miten iloinen olen tästä pojasta. Hän on todella hauska persoona, enkä ole kuullut kenenkään nauravan niin katketakseen, kuin Touhi tekee päivittäin. Hän ymmärtää hyvin vitsejä ja osaa luoda naurattavia tilanteita itsekin.

Naakkaan verrattuna hän on aivan oma persoonansa. Hän on todella paljon isänsä perään, ja ikävä tulee lähes aina, kun isiä ei näy. Tosin hänellä on kuulemma äitiä ikävä, kun hän on yötä isällään.

Luulen, että tästä vuodesta tulee Touhille jälleen suuren kasvun vuosi. Päiväkoti rullaa omillaan, Touhi viihtyy siellä todella hyvin. Kotona hän ajelee traktorillaan ja varusteisiin kuului myös pehmomiekka, ennen kuin se hajosi....palomieskypärää unohtamatta. Legot ovat tällä hetkellä tärkeämpiä kuin autot.



PS. Kysyin huvikseni myös Touhilta, mitä elämässä pitää tehdä. "Täytyy ottaa kartta ja etsiä aarteita", kolmevuotiaani vastasi <3

PPS. Huomenna on varsin mukavaa ohjelmaa tiedossa. Tapaan ihmisiä, jee!

PPPS. ZZZZ ZZZZ ZZZZ...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe