tiistai 21. helmikuuta 2023

Hiihtoloma, osa 1

 Hiihtoloma on sujunut tähän asti hyvin. Ainoa merkittävä takaisku on ollut, että näppikseni päätti hajota. Käytännössä hajoaminen oli niin massiivinen, että läppäriä ei voi käyttää ja asian korjaantuminen on epävarmaa.

Kuitenkin, uusi näppäimistö on tilauksessa, se saapuu Kiinasta minulle toivon mukaan parissa viikossa. Niin kauan käytän lasten läppäriä. Lasten läppärin kautta en saa blogiini kuvia, mutta tekstiä onneksi sentään.

Lomaviikko alkoi meillä lasten yökyläilyillä isovanhempien luona (kahdessa kohteessa). Molemmat viettivät isovanhemmilla kaksi yötä, ja molempien kyläilyt menivät mainiosti. Kyläillessä ei ollut tehty mitään ihmeellistä, ja siinähän se hohto olikin :) 

Olen todella iloinen, että meillä on täällä etelässä ollut talvisia säitä ainakin alkuviikon ajan. Meillä oli Naakan kanssa "tyttöjen aikaa" lauantaista sunnuntaihin, ja katsoimme teinileffan kasarilta: Girls just want to have fun". Naakka oli hivenen tohkeissaan teinileffasta ja tykkäsi siitä oikeastikin. 

Sunnuntaiaamuna kävelimme Naakan kanssa myös lenkin varsin lumisessa säässä - aura-auto ei ollut vielä ehtinyt kovinkaan moneen paikkaan. Totesimme Naakan kanssa kävelemisen olevan oikeastaan varsin mukava harrastus.

Sunnuntai-iltana pääsin erään mieluisan aktiviteetin pariin: pelaamaan Carcassonnea! Mitään varsinaista lautapeliharrastusta minulla ei ole - tykkään vain pelata silloin tällöin ja välillä jopa ilman lapsia ;) Perinteikkääksi Carcassonnen pelaaminen muodostui siinäkin suhteessa, että hävisin kuten aina. Carcassonnessani on kaksi lisäosaa, joten peli vie myös jonkin verran aikaa.

Tänään päätimme nauttia kauniista säästä ja lähteä luistelemaan. Minä en edelleenkään luistele, koska pelkään kaatumista ja niskan satuttamista. Olen siis luistinten kiristys- ja kannustusjoukoissa. En ole satavarma, olenko pro kummassakaan, mutta yritän parhaani :) 

Tosi vauhdikkaasti ja hyvällä asenteella luistelivat molemmat lapset. Touhi harjoittelee pystyssä pysymistä, mutta etenee touhukkaasti. Naakka pääsee eteenpäin ja harjoittelee varsinkin jarruttamista. En ole varma, luistellaanko koulussa/päiväkodissa enää tänä talvena, mutta me taidamme vielä jatkaa.

Huomenna meillä on suunnitelma ajaa junalla Tampereelle ja käydä muutamassa mukavassa paikassa. Särkänniemi ei nyt sattuneesta syystä ole kohteena, kesällä sitten. 

PS. Taidanpa hyvinkin julkaista lomakuvia sitten kun se on taas mahdollista :) 

PPS. Ajattelin kuitenkin yrittää Carcassonnen pelaamista vielä toista kertaa tällä lomalla. On rasittavaa yrittää uudelleen muistaa säännöt, kun ne kerkeää unohtaa pitkän pelitauon aikana.

PPPS. Hellyin sen verran, että Touhi sai jääkiekkomailan ja pienen kiekon. Katsotaan, kuinka kauan nuori herra jaksaa niistä intoutua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joukkueurheilua ja lemmikkien kuulumisia

 Olin todella ilahtunut , kun Naakka tuli yhtenä päivänä kotiin tyytyväisenä :) No, on hän useampanakin päivänä tyytyväinen, mutta nyt oli o...