torstai 24. elokuuta 2023

10-vuotiaan tukka-case ja vähän muutakin

Naakalla on nykyään pitkä tukka. Sitä on pitänyt monta kertaa pätkäistä. Viimeisin kriisi tukan kanssa ajoittuu viime viikkoihin. Tukka on helposti takkuuntuva. Naakka ei saa suoraksi tukan alinta kerrosta, eikä tukkaa saa kammata esim. yläponnarille, kun siellä on aina joku hius takussa ja lisäksi Naakalla on oikein herkkä tuntoaisti.

Minä en ole mikään kampausmestari.

Nyt saimme kuitenkin yhdessä päätettyä, että tukkaa on pidettävä pääasiassa kiinni. Ainakin öisin ja mielellään osan päivästäkin. Tukka on useimmiten yhdellä tai kahdella letillä. Olen huomannut, että tykkään letittää :) 

Olemme siis päässeet tukan kanssa sopuun. Letit näyttävät tosi kivoilta ja minä osaan, jos ei tarvitse tehdä ranskalaista. Naakan tukka on alkanut hieman rasvoittua, mutta tällä hetkellä 1 - 2 kertaa pesua viikossa riittää. Pesemme samalla shampoolla ja hoitoaineella nykyään molemmat. 

hius - case on siis tällä hetkellä hallinnassa.

Muutenkin Naakan kanssa tuntuu menevän nappiin tällä hetkellä. Pientä ruutuaddiktoitumista on ollut ilmassa, ja siihen on kehitelty muutosta. Ostin hänelle timanttitaulun, joka on ollut mieluista tekemistä. Ongelma koskeee yksinolohetkiä, kavereiden kanssa tehdään pääsääntöisesti muuta.

Kirjat Naakka lukee hetkessä.

Koska hänellä on edelleen yhtä omalaatuiset kiinnostuksenkohteet, olemme saaneet kuulla viime aikoina lukuisia luentoja aiheesta politiikka. Naakka tykkää puolueista, presidenteistä (hän on opetellut Suomen presidenttijärjestyksen ulkoa). 

Itsevaltiaat.

Keksin ehdottaa sarjan katsomista Naakalle. Hän hullaantui täysin. Ei yhtään haitannut, vaikka sarja parodisoi politiikkaa aikaa sitten. Jos joku hahmo pohdituttaa, hän käy kysymässä tyypin maneerit ja mistä tämä oli tunnettu.

Naakalla pitää edelleen olla tosi paljon palautumisaikaa koulusta ja sosiaalisena olosta. Tänä syksynä kokeilemme ehkä yhtä tai kahta harrastusta, mutta olen skeptinen harrastusten suhteen tänäkin vuonna. Katsotaan, jos tilanne muutuisi jatkossa eikä haittaa, vaikka ei muuttuisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nelosten tanssit ja epätavallinen viikko

Voisi jopa sanoa , ettei meidän perheessä ole juhlittu Suomen itsenäisyyttä koskaan näin monipuolisesti. Keskiviikolle, varsinaiselle itsenä...