Viikon kuulumisia ja otot

Sadetta ja paistetta...eilen kun matkasin töistä psykoterapiaan (kävely - ratikka - kävely), onnistuin sateenvarjon kanssa välttämään kastumisen aika tehokkaasti matkan ensimmäisessä vaiheessa. Ratikkakin oli toki kuiva, mutta kun hyppäsin sieltä aloittaakseni toista kävelytaivalta, piruvie, vesi meni kengistä läpi sukkiin.

Onneksi ei ollut kylmä! Ei kun terapiaistunto paljain varpain (hah, olin edellisenä päivänä lakannut kynnet) ja sitten pientä kestämistä kotimatkalla märissä tamineissa. Tänään näyttääkin ihan toiselta, hyvä! 

Yleisesti ottaen olen aika huono varaamaan sadetakkia saati saappaita mukaani. Kärsin siis seuraukset itse. Sateenvarjo mukana on jo itsekehun paikka ;) Ehkäpä pääsemme jo pian hieman viileämmille säille, niin alkavat reilut takkikelit - huppari on jotenkin...hmm!

Tein sunnuntaina reissun Itäkeskukseen, siis ihan yksin. Saan usein ideoita, mutta olen aika huono ottamaan aikaa vain itselleni. Nyt köröttelin kuitenkin Itikseen ja siellä eläinkauppaan. Yritän pitää lähieläinkauppani puolia, mutta sen kalavalikoima on valitettavan pieni.

Megaeläimessä on aina mukavaa käydä. Valikoima on laaja sekä kalojen että jyrsijöiden osalta. Ihastelin kaneja ja kääpiöhamstereita :) Harmillista, että en jaksa hoitaa enää yhtään lisälemmikkiä...

Saan eläinkaupassa vierailemisesta inspiraatiota - minulla ei ole tällä hetkellä juurikaan tuttuja, jotka olisivat kiinnostuneita pienlemmikeistä. On mukavaa vaihtaa eläintenhoidosta sananen edes myyjän kanssa. 

Koska halusin, ostin meille pienen parven nuolimonneja eli ottoja. Olen jo nyt heihin varsin ihastunut. Otot syövät levää ja viettävät aikansa etsintäpuuhassa. Ne tykkäävät lepäillä kasvien lehtiä. Otot ovat myös varsin rauhallisia <3 

Viikonloppuna meillä on vuorossa lähisuvun tapaamista sekä retki teatteriin. Menemme katsomaan Tatua ja Patua. Uskon, että meistä jokainen pitää teatteriretkestä. Lapsilla ei liiemmälti ole ollut teatterikokemuksia korona-ajan vuoksi. 

Odottelen edelleen varaosaa pesukoneeseen - elelemme falskaavan säiliön kanssa. Onneksi koneella voi sentään pestä - pesutuvan varassa oleminen oli viimeksi aika ärsyttävää. 

Minulla olisi ehkä reissu kuntosalille vuorossa huomenna. Odottelen kuitenkin, miten hyvin keuhkoni lähtevät toimimaan. Alkuviikko on ollut aika karsea, ja kortisonitabletit ovat taas menossa. Toivottavasti hoitotasapaino saavutetaan pian.

PS. Itse asiassa ne hemmetin saappaat taitavat olla mökillä...no, lapsille on kummallekin oikeankokoiset :D 

PPS. Akvaarion levätilanne alkaa onneksi muutenkin helpottaa kesän jäljiltä - nyt tankkia alkaa taas olla ihan mukava katsella. Osittainen vedenvaihto pitäisi toki suorittaa niin pian kuin mahdollista.

PPPS. Taidan odottaa itsekin Tatua ja Patua. Ne ovat edelleen meillä iltasatuvalikoimassa - jopa Naakka tykkää välillä kuunnella.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua