Kevätflunssa ja sohva

Flunssa iski. Se teki tuloaan jo lauantaina, mutta iski kunnolla päälle vasta eilen. Yö sujui särkylääkkeen vaikutuksen ja kurkun vihlonnan väliä surfaillessa. Aamulla olo oli onneksi jo vähän parempi. Niskavaivaa flunssat eivät oman kokemukseni mukaan pahenna.

Nauroin eilen illalla puolisolle, että sohva on nykyään houkutin, jolla minut on helppo saada mukaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. "Siellä on sohva, jossa voit tarvittaessa maata" -lause kuului eilenkin puhelimesta,  kun eräs ystäväni soitti. Suostuin heti.

Se tilaisuus oli tänään. Sain tarkkailla, kun erään kilpailun ehdokkaita haastateltiin. Kilpailun alaa en juuri tunne, ja juuri siksi tilaisuus oli mielenkiintoinen ja muutenkin aivan mahtava! Mainiota oli myös, että kärsin  tänään vain flunssasta enkä niinkään niskavaivasta. Muutoin en välttämättä olisi paikalle päässyt.

Tavoitteeni on, että joka päivälle pitäisi saada joku juttu, joka tekee päivästä omanlaisensa. Tänään se onnistui kertakaikkiaan!

Ensi viikonloppuna suuntaamme puolison kanssa kyläpaikkaan, jossa minä pääsen kuulemma tarvittaessa pitkälleni myös. Ihmiset ovat ihania!

                                        Kevät on jo pitkällä - ainakin länsinaapurissa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe