Jännitystä ja kyläreissuja

Meillä onkin tänä viikonloppuna harvinaisen sosiaalista. Huomenna juhlimme erään lähisukulaisen pyöreitä vuosia (Isot onnittelut täältäkinpäin!) ja sunnuntaina menemme tervehtimään suvun uutta vauvaa ja kuulemaan hänen nimensä.

Rva odottelee innolla tulevia pippaloita ja on jo ottanut kaapista parhaan jakkupukunsa sekä tietysti ne korkokengät, joissa on säädyllisen korkuinen kanta ja massiivinen koristesolki...ei vaan, oikeastaan ajattelin olla ainakin toisessa juhlapaikassa reteesti paljain jaloin!

Pientä lisäjännitystä  aiheuttaa, kuten aina,  itse Niskasen väistämätön osallistuminen juhliin. Se saa Niskaskan korvat herkiksi puheen hälinälle, istumisen vaikeaksi ja jopa tarjottavien ottamisen ja syömisen haasteelliseksi.  Kyse on jälleen aistiyliherkkyydestä, jonka niskavika aiheuttaa.

Toivottavasti ei kumminkaan joudu lähtemään kesken kaiken pois.

Ihmisiä on kyllä mukava nähdä... ja meksikolainen papusalaatti on jo jääkaapissa marinoitumassa. Aion viedä sen tuliaisiksi huomisiin juhliin.

Täällä muuten jyrisee ukkonen ja paistaa aurinko vuorotellen. Kohta menemme kuulemma puolison kanssa ulos syömään - ainakin johonkin pikaruokapaikkaan.

Onhan sentään perjantai!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe