Pöntön käyttökiellosta kylmän veden kaatamiseen - otteita meidän viikkomme varrelta

Toisen työviikon jälkeen rva sanoo ihan rehellisesti, että huh! Nyt myös rva ymmärtää käytännössä, millaista uuteen rytmiin totutteleminen on. Tällä rva tarkoittaa kiireisiä aamutoimia 1-vuotiaan kanssa, siirtymistä päiväkodin kautta työpaikalle ja sieltä samaa reittiä takaisin.

Jos vauva-aikana tuntui, että lypsin, lämmitin maitoa ja syötin jatkuvasti, nyt tuntuu, että kiskon koko ajan hansikkaita Naakan käsiin tai otan niitä pois, muista ulkovaatteista puhumattakaan!

Tänään olimme juuri lähdössä, kun sisälle asteli vessanpönttömies. Hän kertoi, ettei pöntössämme olevaa vuotoa voi korjata, joten pönttö menee vaihtoon ja nimenomaan tänään. Mitäpä rva olisi siihen voinut muuta sanoa kuin että vaihtakaa vain.

Istuinta ei saa nyt käyttää 24 tuntiin. Hyvä että homma tuli hoidettua, mutta olisi ehkä ollut kiva tietää tästä esim. päivää aikaisemmin. Rva yrittää parhaillaan saada Naakkaa pienille unille, jotta voisi itse lähteä talomme kellariin selvittämään, missä käytettävissä oleva vessa sijaitsee.



Töihin rva ennätti aamuhämmingistä huolimatta lähes ajoissa. Tällä viikolla rva on istunut erään toisen henkilön huoneessa tämän ollessa poissa. Siellä on ollut mukava tuoli, jolla voi kipata taaksepäin, kun haluaa rentouttaa niskaa ja selkää.

Töiden lomassa rva on yrittänyt pyöritellä hartioita ja käsiä, mikä on jopa vähän auttanut. Edellinen salikäynti oli tiistaina, ja salilla rva teki joogavideon sekä muutaman käsiliikkeen. Sillä joogatunnilla selvisi ainakin, että rva:n oikea jalka on paljon heikompi kuin vasen.

Epätasapaino kropassa mietityttää - eiköhän sekin ole seurausta tästä ongelmaniskasta... Ei se jaksaminen niskan kanssa helppoa ole, rva saa jälleen pistää koko tahdonvoimansa peliin. Harmi, sillä olisi kiva  keskittyä ihan niihin työtehtäviin eikä huimaukseen ja särkyihin siellä täällä.

Salikäynnin jälkeen rva on muiden toimiensa ohella harjoitellut joogan puuasentoa, jossa jalkojen epätasapaino tulee hyvin esille. Vasemman jalan nosto onnistuu hyvin, mutta oikeaa ei meinaa edes jaksaa pitää kohotettuna.

Pieni tilannepäivitys tähän kohtaan...ei se Naakka nukahtanut! Vessaa kellarista lähtevät sitten etsimään sekä rva että Naakka. Täytyy vain toivoa, ettemme jää mihinkään lukkojen taakse. Eihän se vesivessa tietenkään kaikki kaikessa ole, mutta täällä kaupungissa ei oikein voi asioida "luonnossakaan" :D

Eilen muuten kävi taas vähän hassusti. Rva oli ohjelmoinut itselleen ja Naakalle hetken, jolloin rva katsoo televisiota ja Naakka leikkii olkkarissa. Rva ehti katsella telkkaria noin kaksi minuuttia, jonka aikana Naakka oli saanut suihkupullon auki ja kipannut siellä olleen veden rva:n kaula-aukosta alas!

Rva kiljaisi, ja pakkohan se oli nauraa. Naakka ei ymmärtänyt naurua laisinkaan (kyseessä oli kai hänen mielestään aivan vakavamielinen toiminto), ja katsoi rva:ta vakavana ja ihmeissään. Ei siinä mitään, vaatteet vaihtoon ja toimia jatkamaan! Kaksi minuuttia telkkaria onkin meidän perheessämme ruhtinaallisen paljon!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys