Aikainen isänpäivä ja edelleen onnellinen Nasu

Huhhuh, kyllä sen huomaa, kun ei ole kuntoillut! Rva on normaalisti käynyt 2 kertaa viikossa salilla, mutta nyt on ollut niin kiireistä, että toinen kerta on jäänyt käymättä. Ehkä saamme "rytmimme" takaisin normaaliksi, kun puoliso palaa työmatkaltaan (jonne hän ei edes vielä ole lähtenyt).

Me olemme varmaankin koko perhe saaneet jonkinlaisen lastentaudin, jokaisella on pikkunuha, joka häviää vähäksi aikaa ja tulee takaisin. Naakka oli jo parisen viikkoa ok, kunnes nenä alkoi taas eilen vuotaa. Naakka meni nukkumaan särkylääkkeen kanssa, josko se helpottaisi oloa.

Niskasilla matkustetaan seuraavan vähän yli viikon kuluessa aika paljon: Singaporeen ja Jakartaan ja sieltä takaisin. Mummolaan ja sieltä takaisin (vaihtelevalla kokoonpanolla). Jos ottaa huomioon myös sen, joka nasuja hoitaa, kun kukaan muu ei ole paikalla, matkustamista tapahtuu myös kotikaupunkimme sisällä.

Tänään juhlistimme vähän isiä (yksikössä, siis). Isi on kaukomailla isänpäivänä, joten se, mitä olemme Naakan kanssa viikon aikana ahertaneet, päätyi isille tänään. Hän oli selvästi ilahtunut ja vähän yllättynytkin.

Naakka oli tarhassa askarrellut kortin ja leiponut sydämenmuotoisia keksejä. Keskiviikkona, kun isi oli illalla poissa, piirsimme Naakan kanssa. Liitujen kädessä pitäminen osoittautuikin Naakalle haasteelliseksi, mutta piirustus onnistui kuitenkin.

Tänään, Naakan nukkuessa rva askarteli piirustuksesta kortin. Aamupäivällä olimme käyneet teekaupassa ostamassa isin lempiteetä, Earl Greytä. Mukaan tarttui myös pöllömuki, koska pöllö on eräs Naakan suosikkieläimistä.

Ei meidän ihan näin paljon pitänyt lahjoa, mutta lapanen karkasi kädestä - onneksi emme siis muistaneet keittää kahvia valmiiksi (keksit oli onneksi jo leivottu).



Nasulle kävi tällä viikolla vähän köpelösti. Matildalla on ollut kiima-aika, ja pariskunta liverteli häkissään toisilleen useita öitä (kyllä, kuulimme sen). Viikonloppuna huomasimme, että Nasun sukukalleus on ulkopuolella eikä kehon sisäpuolella, kuten marsuilla kuuluu olla.

Koska tällainen vaiva voi olla merkki esimerkiksi kasvaimesta, puoliso vei Nasun keskiviikkona eläinlääkärille. Siellä todettiin, että vaiva liittyi kiima-aikaan. Nasu oli niin innostunut, että keräsi jonkinlaista eritettä kyseiseen paikkaan (ja lisäksi kuiviketta ym.), ettei sisäänveto enää onnistunut.

Tulos: rva:n ja hra:n on viime päivät täytynyt puhdistaa kyseistä aluetta silmätipoilla. Vaikka kyseessä onkin nimenomaan vaiva, oli rva:lla dianoosin kuullessaan vaikeuksia pidätellä naurua. Täytyy vain todeta, että onneksi vanhalla herralla on hauskaa myös elämänsä ehtoopuolella!

Kommentit

  1. :-) Kuinkas Nasun kalleudet jakselevat ?

    VastaaPoista
  2. Hih, tallella ovat ainakin :D Ongelma parani niillä silmätipoilla ja Matildan kiima-aikakin meni jo kokonaan ohi. Saimme jälleen kerran huokaista Nasun kohdalla helpotuksesta, nyt kuljetaan varmaankin jo kohti uusia seikkailuja!

    VastaaPoista
  3. ja saatte taas nukkua yönne ;))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe