Alusta!

Rva kävi eilen kuntosalilla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan (kävin kerran ennen norovirusta, sitä ennen joskus marraskuun alussa). Hotelli, jonka alakerrassa sali sijaitsee, on nyt suljettu. Salille on hiipparoitava sivuovesta ovikoodin kanssa - rva onnistui tehtävässä!

Siihen ne onnistumiset loppuivatkin (jos itse salille menoa ei lasketa onnistumiseksi). Rva jaksoi yskän säestyksellä polkea kuntopyörää tasan kuusi minuuttia, viereisessä laitteessa polkeva varmasti kärsi...

Rva piti itselleen sellaisen treenin, että kävi läpi kaikki laitteet, joita on aikaisemmin käyttänyt. Painot piti laskea alkutasolle joka ikisessä! Ennen puoliväliä rva oli jo niin poikki, että olisi voinut käydä salin lattialle nukkumaan. Se olisi ehkä onnistunutkin, porukkaa ei ollut kuin muutama rva:n lisäksi.

Harmittaa kyllä tuo treenaamattomuus, se on näkynyt niska- ja selkäkivun sekä huimauksen lisäksi muun muassa yleisenä velttoutena ja väsymyksenä. Eihän sille mitään voi, että on kipeänä, mutta toivottavasti terveitä aikoja kertyy nyt vähän enemmän kuin viime aikoina.

Sellainen mukava juttu, että ajattelevainen sisareni hankki minulle joululahjakso Aaronin pianokoulu 2 - teoksen. Soittoharrastukseni on ollut useita vuosia melkein kokonaan jäissä, niskavamman ja Naakka-riiviön takia lähinnä. Meillä ei kyllä ole kotona instrumenttiakaan.

Kyseinen soittokirja on toinen osa ikiaikaista Aaronin pianokoulu -sarjaa. Vaikka olemme sisareni kanssa molemmat soittaneet pianoa, tuota teosta meiltä ei ole koskaan löytynyt kotoa. Olemme kyllä soittaneet yksittäisiä kappaleita siitä.

Minulla olisi kyllä mahdollisuus soittaa - kahdella tavalla. Sisareni syntikka on vanhempiemme luona käyttämättömänä. Huono puoli on, että mistä löydän sille paikan (laite on kyllä koottava, mutta en tiedä, tuleeko soitettua, jos pitää aina koota ja purkaa).

Toinen mahdollisuus olisi talomme kerhohuoneen piano. Kerhohuoneen avaimet ovat kuitenkin yhdellä henkilöllä, jonka kanssa pitäisi sopia huoneen käytöstä. Tämä henkilö asuu toisella puolella taloa (meillä on aika iso talo), häneen emme usein törmää, joten pitäisi olla yhteystiedot...

Niska ei tykkää pitkäaikaisesta soittamisesta eikä varsinkaan, jos pitää soittaa seisaaltaan. 15 - 20 minuuttia kerrallaan voisi olla hyvä aika. Rva ajatteli ottaa soittamisen vuoden 2015 "projektikseen", mutta katsotaan, miten tässä käy!



Tänään olisi mukava lähteä vähän käymään alennusmyynneissä! Rva:lla on oikeastaan yksi erityinen kohde, johon lahjarahojansa (kiitos, kiitos vanhemmille) käyttää - selätin! Sehän on se laite, jonka päällä seistään ja käännellään kroppaa puolelta toiselle.

Selättimellä rva ajatteli avata rintarankaansa, joka on nyt käytännössä kokonaan jumissa. Rva näki selättimen sukulaisvierailulla vuosi sitten, ja on siitä saakka himoinnut kyseistä laitetta. Josko prisma myisi minulle sellaisen, katsotaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys