Terveisiä kaiken keskeltä :)

Viimeiset kaksi viikkoa vietimme lähinnä potemalla lasten flunssia. Touhi sairasti edellisen, Naakka tämän viikon. Nyt Touhi on onneksi jo kunnossa ja Naakka pääsee vähintäänkin ulos kaverin kanssa. Lasten isä sai flunssan, toivottavasti rva jää pois laskuista!

Flunssasta jumppa-asiaan. Olin aika kauhistunut, kun tein pitkästä aikaa pakaralihasliikkeitä. Lihaskunto sillä alueella on huonompi kuin koskaan ennen. Nyt teen tehostetusti kyseisen alueen jumppaa joka päivä, ehkäpä silläkin on vaikutusta muihin jumituksiin (tai sitten jumitan pakarani ennätysjumiin)

Sää on ollut niin kylmä ja tuulinen, että erityistä intoa lenkkeilyyn ei kuluneella viikolla ollut. Astmaoireeni tunkivat ulkoilun aikana läpi lääkityksenkin takaa, joten katsoin parhaaksi ottaa iisisti. Astmani takia toivon lämpimämpiä säitä, vaikka muuten pärjäänkin.

Viime viikonloppuna sain itse ja apuvoimin 500 litraa multaa palstalle. Kovin ohuelta sekin määrä näytti maahan levitettynä, mutta pari kuoppaa sain onneksi peitettyä. Jos löydän erityistä "perunamultaa", hankin sellaista isoimpaan lavakaulukseen.

Palstalla oli mukava ahkeroida (itse asiassa mullan kärrääminen oli todella raskasta), sinne päätyikin jo ainakin ruiskaunokin ja kesäkukkien siemeniä. Jollakin "puutarhalla" käyn vielä lähiaikoina ostoksilla - hankinnassa olisi vielä vihreä viinimarjapensas, se onkin sitten viimeinen istutettava pensas.

Perennoita haluan todellakin vielä lisätä palstalle, alussa siellä ei ollut käytännössä mitään, ellei yhtä lumikelloa lasketa (tänä vuonna löytyi muuten jo kaksi). Osaamiseni "kukkapuolella" ei ole kovin kummoista, mutta eipä sitä kukaan kysele.

Eilen sain opintoasioitani edistettyä, oli minun vuoroni vastata soveltuvuushaastattelun kysymyksiin. Minulla on todella vähän kokemusta tällaisista haastatteluista, mutta vastasin, mitä osasin. Itse haastattelu kesti 20 minuuttia, olin loppupäivän täysin uupunut.

Tänään lapsilla on onneksi ohjelmassa kaveritapaamisia (jihaa, viimeinkin!). Itse olen lähinnä juonut aamukahvia ja soittanut pari puhelua, joilla oli myös ihan käytännöllinen sisältö (voiko ne laskea hoidetuiksi asioiksi?)

Trikoinen, vihreä kesämekkoni saapui postissa...ja arvatenkaan ulkona ei ole vielä kesämekkosää. Olen havainnut, että lyhyen käyttöajan kesämekotkin kuluvat, jos niitä käyttää esimerkiksi yli kymmenen vuotta. Siksipä taivuin tilaamaan viimeinkin uuden. Se on onneksi ihana!

PS. Kaikista velvollisuuksistani huolimatta olen päättänyt ottaa suhteellisen rennosti siihen saakka, kun tiedän, mitä syksyllä teen. Asia varmistunee juhannukseen mennessä, onneksi.

PPS. Touhi tutustui eilen täällä kotona Pikkuoravien kuuraketti -lauluun, ja nyt se soi meillä koko ajan :D 

PPPS. Naakka on jo ihan lähtöasemissa, kun saa viimeinkin nähdä kavereita - viikko eristyksessä on pitkä aika pienelle tytölle :) 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe