Kevätmessuista korsettiin

Kävimme sunnuntaina Naakan kanssa aika ex-tempore Kevätmessuilla. En totta puhuen ollut kuullutkaan moisista, mutta puhelimeeni sattui tulemaan mainos niistä. Konsepti kuulosti kivalta ja päätimme lähteä.

Naakka lähti mukaani mielellään. Toisaalta hän tykkää messuilusta, toisaalta messuilla nautittava lounas on hyvä kannustin ;) Hyvä että lähti, Naakka on parasta seuraa tapahtumissa (jos ei ole kamalaa väentungosta).

Osoittautui, että Kevätmessuilla oli tilaa liikkua. Ehkä paras oli puutarhaosasto, jonne oli rakennettu inspiroivia kokonaisuuksia. Tämä on oikein mukavaa, vaikka puutarhapalstani taitaa pysyä "mummolan takapihana". 

Parasta näettelyosastoissa oli, että pääsimme haistelemaan mullan ja vihreiden kasvien tuoksua etuajassa. Tuli tunne, että elämä taitaa sittenkin (siis vuodenajan suhteen) voittaa. 

Parin tunnin kiertelyn jälkeen Naakka sanoi, että nyt jalkoihin alkaa sattua. Se olikin hyvä kohta, meillä oli ainoastaan muutama kohta kiertämättä. Mukaan messuilta tarttui siemeniä kylvettäväksi. Tosin taidan istuttaa vasta tomaatit.

Olen tällä viikolla (no ehkä vähän ennen) havainnut, että minun pitäisi vahvistaa enemmän "korsettia" eli syviä vatsalihaksia.  En tykkää vatsastani mutta toisaalta en myöskään vatsalihasliikkeistä. Hyvä alku :D

Löysin kuitenkin ihan mukavan Youtube-jumpan, siis sellaisen, jossa notkoselkä tulee tuetuksi. Tein jumpan toissapäivänä eikä se tuntunut ikävältä kuten vatsalihasliikkeet yleensä. Täytyypä tehdä tänään uudestaan. 

Salille en tällä viikolla oikein kerkeä. Toisaalta on luultavasti hyvä pitää siitäkin vähän taukoa. Katsotaan, tuleeko tällä menolla koko liikunnasta taukoa :D Kuitenkin, ajattelin ottaa "korsettitavoitteen".

Olen lähinnä puhunut pitkään, että talomme pursuaa tavaraa ja kaikki laatikot ovat täysiä. Minulla on aikuisiälläni ollut ajoittain homma hanskassa. Siitä lähtien kun olen ollut kokopäivätöissä, homma on päässyt lipsumaan. 

Ajattelin ensiksi tarttua ulkovaateosastoon. Meillä on nykyään lähellä Kierrätyskeskus, ja voisin viedä hyväkuntoisia vaatteita sinne. Luulen että saan ulkovaatteissakin kulumaan pitkän ajan. 

Aloitin jo vähän: otin lasten pipo-ja hanskalaatikosta  (heillä on omat laatikot mutta yksi yhteinen eri vuodenaikojen hanskoille jne.) kaikki pieneksi jääneet asusteet. Muutama menee kiertoon tutuille, mutta valtaosa menee Kierrätyskeskukseen, siis jos ovat hyväkuntoisia.

PS. Naakan kanssa oli älyttömän hauskaa erityisesti mökkiosastolla - kävimme toki katsomassa jokaisen kopperon sisältä ja teimme "asiantuntevia" havaintoja.

PPS. On kyllä aika haaste kääntää vatsalihasliikkeet jotenkin positiiviseksi asiaksi mielessäni. Olen kuitenkin huomata, että 1-2 kertaa treeniä viikossa ei oikein syville vatsalihaksille riitä.

PPPS. Paikkojen siistiminen ja tavaroiden karsiminen vaativat aikaa ja suhteellisen pirteän olotilan. Sellaista minulla ei ole vähään aikaan ollut, mutta josko nyt vähän kerrallaan.



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe