Lukemisia ja yhden perheenjäsenen kampaajakäynti


Sama ilmiö joka maaliskuu
- kaipaan kevään kasvukautta. Nyt en puhu pelkästään puutarhapalstasta ( :D ) vaan yleensäkin. Kaipaan myös esimerkiksi metsässä kävelyä. Kyllähän sinne nytkin pääsee, mutta parasta on, kun maa ja puut alkavat vihertää.

Tässä meillä on selvä näkemysero Touhin kanssa. Hänestä kura-aika on parasta aikaa metsässä. Sinne hän suuntaa kaverin tai useamman kanssa monta kertaa viikossa. Takaisin tullaan ulkohousut kauttaaltaan mudassa. Täydellistä pienen pojan elämää.

Lähden kyllä yleensä lenkille säässä kuin säässä, mutta nyt on hieman tökkinyt. Tälläkin hetkellä ulkona on räntäsade. Piruvie, kun juuri viime viikonloppuna kävin pitkän harkinnan jälkeen ostamassa kevätkengät. Käytän niitä sitten joskus.

Kävimme alkuviikosta Touhin kanssa kampaajalla. Pitkä tukka sai väistyä, tilalle tuli kiva lyhyt malli. Mallin leikkaamista edelsi kuitenkin, että kampaaja oli puoli tuntia myöhässä. Leikimme Touhin kanssa siililapasillani - ne muuttuivat Minecraftia ja Zeldaa pelaaviksi käsinukeiksi.

Touhin tukka oli muuten kompromissi: hän olisi halunnut parin millin siilin. Minä ehdotin että jätetään kuitenkin päälaelle tukkaa :D T. näyttää nyt hieman Home alone - leffojen Keviniltä :) 

Kun tukka leikattiin, sen alta kuoriutui muutakin - iso poika! Uusi hiusmalli toi Touhille "ikää". Pidempään tukkaan voidaan palata, kun Touhi haluaa taas kasvattaa. Nyt iloitsen siitä, että T:llä on helppohoitoinen ja siisti tukka.

Olen lukenut kirjoja ihan kivasti tänä vuonna, nyt yhteensä kymmenen. Minulla on parhaillaan kesken Lucinda Rileyn kirja, yksi Seitsemän sisarta - sarjasta. Suhtauduin epäilevästi, koska ensimmäinen lukemani Rileyn kirja (ei tätä sarjaa) oli mielestäni lattea juoneltaan. Nämä tuntuvat olevan parempia.

Aloitin juuri Katja Lahden Ei mitään vakavaa. Sekin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Alussa tulee avioero ja pääsen varmaankin kohta siihen, mitä sen jälkeen tapahtuu :) Tämä on toinen Lahden kirja, jota olen lukenut.

Pienenä mutta ei niin vähäisenä mainintana on Marja-Liisa Helimäen Kummilapsi kehitysmaasta. Koska meillä on Divin-kummipoika, oli mukavaa lukea pitkäaikaisen kummin kuvauksia kummilapsistaan ja vierailuista heidän luonaan. Suosittelen!

PS. Kylvimme alkuviikosta kahteen viilipurkkiin rairuohon siemeniä -nekään eivät vielä kasva :D

PPS. Minun pitäisi varmaankin käydä myös kampaajalla tässä kevään aikana. Ehkä hoidan asian ensi kuussa.

PPPS. Yleensä minulla ei ole vaikeuksia löytää lukemista. Luen monentyyppisiä kirjoja. ja kirjastossa on aina jotakin mukavaa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe