Kirsikkabarbeja

Eilen tyttösemme (ja me tietysti) vietti mukavan päivän reissussa sukumme ei edeltävän, sitä edeltävän vaan sitäkin edeltävän sukupolven edustajan seurassa! Pirteä oli hän - irtojätskillä käytiin ja vietettiin päivä tehden muutenkin vaikka mitä.

Päivän aikana minun niskani, yläselkäni ja oikea lonkka alkoivat kipeytyä. Iltaan mennessä kipu olikin sitten todella kovaa. Nukkumaan mennessä jouduin taas todella tekemään töitä, että löysin sopivan nukkuma-asennon. Varsinkin lonkan leposärky on todella rasittavaa.

Tilannetta eivät parantaneet automatkat eikä se, etten ehtinyt jumpata eilen lainkaan. Kokopäiväreissun jälkeen oli veto niin pois, etten kertakaikkiaan jaksanut.

Muuten olen onnistunut treenissä viime päivinä todella hyvin. Himotreenaajalle ohjelmani on varmaankin vähintään naurettava, mutta minulle se sisältää vaikka mitä hyödyllistä. Kun vain osaisi tehdä liikkeet oikein näin pitkän tauon jälkeen!

Luultavasti treenaan kumminkin tänään. Puoli tuntia kerrallaan venyttelyineen on rva:lle oikein sopiva aika.

Toissapäivänä saimme muuten muutaman tunnin "loman" tyttäremme hoidosta. Suuntasimme... minnekäs muualle kuin muun muassa eläinkauppaan. Rikoin "lupaukseni" olla ostamatta uusia kaloja. Kirsikkabarbimme saivat uutta seuraa.

Kirsikkabarbikoiraasta (kuva wikipediasta):


Kirsikkabarbit ovat yleisimpiä akvaariokaloja. Ne ovat n. 5-senttisiä, tarvtsevat pehmeää vettä ja ovat kaikkiruokaisia. Ne viihtyvät parvessa, mutta eivät ole varsinaisesti parvikaloja. Parvessa on hyvä olla useampi naaras ja vähemmän uroksia.

Muut kalaset ovat ottaneet uudet uimarit oikein hyvin vastaan. Se oli kyllä arvattavissakin. Uusi parvi on liittynyt vanhaan (nyt heitä on yhteensä kuusi, kaksi urosta ja neljä naarasta).

Akvaario on osoittautunut myös hyväksi vauvan viihdyttimeksi. Pikkuankka istuu turvakaukalossa ja katselee, mitä akvaariossa tapahtuu. Ainakin se on jännä, valoisa ja vihreä. Hmm...hän tarvitsee varmasti tulevaisuudessa oman akvaarion...

Olisikohan se sitten tällainen (kuva Lemmikkitarvike-verkkokaupan sivulta):


Hello Kitty-akvaarion tilavuus on kyllä niin pieni (26l), ettei sinne oikein mahtuisi muuta kuin pieniä sukarapuja tai sitten pelkkiä kasveja. Tällaisten akvaarioiden hankaluus on myös saava vedenlaatu pysymään tasaisena, kun vettä on niin vähän. Söpö tämä tankki toki on.

Tänään täytyy taas puuhastella kaikenlaista - paperihommiakin olisi tehtävä. Ehkä se jumppa tulee kumminkin ensimmäisenä. Syvien vatsalihasten treeniä olen toistaiseksi laiminlyönyt, eli tänään voisin sitten tehdä vatsalihasharjoituksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys