Toipuminen vilkkaasta viikosta

Viikko alkoi ja niin ihanassa säässä! Vaihtaisinko kesän helteet näihin alkusyksyn kuulaisiin ja aurinkoisiin päiviin? Kyllä vaihtaisin! Ehkä muutaman hellepäivän voisin ottaa, mutta siihen se sitten jäisikin.

Rva parantelee nyt kotona niskaansa, tähän päivään on kyllä kuulunut joukko kotitöitä, joita on kyllä mukava hoitaa, kun Naakka on päiväkodissa ja edellisen viikon aikana rva oli koko ajan menossa jossakin.

Eilen Rva pääsi tapaamaan kahta hyvää ystäväänsä, kummipoikaansa ja tämän sisaruksia. Kummipoika oli taas kasvanut, ihmekkös tuo, kun on jo kolmasluokkalainen kyseessä. Kummitäti joutuu taas vähän päivittämään tietojansa nykylasten tekemisistä, vaikka Minecraft-peli olikin tiedossa ;)

Kyläpaikassa oli myös kaksi marsua kuten meilläkin, niiden nuori omistaja esitteli marsujen juttuja rva:lle. Kävi ilmi, että hyvin samanlaisia ovat nuo otukset meillä ja heillä. Meidän marsujen ikä tosin näkyy jo, nämä kaksi ovat vielä vilkkaita ja nopeita liikkumaan.

Niska ja selkä alkoivat krampata oikeastaan vasta, kun oli aika lähteä kotiin. Juna-asemalla tuli kunnolla huojuva olo, ja junassa oli vähän vaikeaa. Onneksi minulla oli seuraa, yksin matkustaminen heikon olon kanssa ei ainakaan ole mukavaa.

Toipuminen alkoi eilen illalla ja tänäänkin olen ollut hissukseen. Venyttelen yläselkääni aina välillä, mutta ei oikein voi tehdä. Sain ajan fyssarille viikon päähän. Aikoja oli aika huonosti tarjolla, joten jouduin ottamaan aamuajan klo 8 - 9. Puoliso vie silloin Naakan päivähoitoon.

Minun piti mennä hierojalle jo keskiviikkona, mutta jouduin perumaan, kun Naakan päiväkodissa on vanhempainilta. Vanhempainilta kuulostaa tosi..."vanhemmalta", jos ymmärrätte mitä tarkoitan! Mukavaa kuitenkin, että sellainen järjestetään, istummekohan penkeillä vai lattialla? Lattialla voisi olla rva:lle melkein parempi.

Tälläkin viikolla tehdään ja puuhastellaan aika paljon. Torstaina minulla on tapaaminen työpaikan tahon kanssa, silloin sovin työkokeilun jatkamisesta. Eiköhän se kuvio hyvin mene, sen jälkeen asian pitäisi ainakin olla kunnossa.

Viikonloppuna on kaksikin menoa ja jopa päällekkäin, rva viilettää siis tilaisuudesta toiseen. Molemmat menot ovat iloisia, mikä on mukavaa, sillä kulunut viikko sujui vähän surullisissa merkeissä eräästä asiasta johtuen. Rva:lla on kuitenkin vakaa usko siihen, että läheistemme tilanne kääntyy hyväksi <3

Nyt täytyy mennä ottamaan pyykit koneesta...Muuten, tällaisen kuvan nappasin meidän parvekkeelta:


Keväällä istutimme Naakan kanssa kerhossa auringonkukansiemeniä viilipurkkiin. Pari päivää sitten huomasin, että ainakin kaksi kukkaa on tulossa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe