Visiitiltä kotiuduttu

Niskaset palasivat juuri pieneltä pääsiäisvisiitiltään Naakan toisilta isovanhemmilta. Matka oli mukava ja meni oikein hyvin. Ainoa mikä ei tykännyt  - ilmeisesti autossa istumisesta - oli rva:n niska. Kun tulimme takaisin, rva oli jo niin väsynyt, ettei jaksanut tehdä sille enää mitään.

Viime viikolla rva oli fyssarilla. Siellä hierottiin ja vähän manipuloitiin jälleen, olo helpottui taas paljon. Lisäksi rva sai kolme uutta, erilaista liikettä, joilla on tarkoitus vahvistaa lavan eri puolilla olevia lihaksia.

Liikkeet ovat taas spesiaaliliikkeitä, yksi niistä tapahtuu salilla ylätaljan kanssa, toinen ja kolmas kuminauhan kansssa. Rva on jo kokeillut jokaista, nyt pitäisi vain saada liikkeiden teko mukaan viikkorytmiin. Näitä uusia liikkeitä olisi hyvä tehdä joka toinen päivä.

Visiitillämme ulkoilimme paljon. Eilen oli tosi kylmä ilma, tänään ei niinkään. Jo menomatkalla, autossa, bongasimme pohjoiseen matkalla olevan joutsenpariskunnan - kai se on sitä kevätmuuttoa sitten!

Naakan lemppareita olivat lätäköt, toisin sanoen kaikki vesi, mitä pihalta löytyi. "Lätäkköä etsimään", oli hänen eka kommenttinsa tänä aamuna, kun menimme ulos. Naakka on myös aloittanut bongauksen. "kuusi", hän sanoo aina kun sellainen tulee vastaan.

Joutsenten ja kuusen lisäksi katselimme muun muassa muurahaiskekoa, siellä oltiin jo hereillä! On ihan mukavaa, kun Naakka välillä ulkoilee muuallakin kuin leikkipuistossa. Meillä on kyllä metsä täällä kotimme lähelläkin, mutta sinne ei tule lähdettyä läheskään niin usein kuin voisi lähteä.




Lopun pääsiäistä vietämmekin ihan kotosalla. Meillä on ollut aika paljon ohjelmaa viime kuukausina, joten kotioloissa on ihan mukavaa välillä. Täällä "himassakin" voisi tehdä kaikenlaista pientä, kuten viimeinkin asentaa lukulamput meidän sängynpäätyyn....

En muista, mainitsinko jo täällä blogissa, ettei meillä käytetä enää kestovaippoja. Olemme osakestoilleet oikein onnistuneesti tähän asti. Nyt Naakka on kuitenkin sitä mieltä, ettei enää hyväksy kestovaippoja - aiemmin ne eivät haitanneet häntä yhtään.

Rva on viime viikkojen aikana huomannut, kuinka paljon lapsi oikein kertavaippoja kuluttaakaan! Jestas, niitä saa olla ostamassa ja kantamassa roskikseen ihan koko ajan, hirveitä määriä. Tämä muutos ei ole niin rva:n mieleen, mutta kai tämä vaippaikä joskus loppuukin.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe