Arjen liikuntaa

Eilen rva makasi reporankana hierojan penkissä. Niska oli taas ruvennut vihoittelemaan (se oikean puolen väsyminen näyttää olevan oikein kertakaikkisen krooninen vaiva). Joku päivä viime viikolla huimasikin, joten oli parasta varata hieroja.

Kun hieroja kysyi, mihin tällä kertaa keskitytään, vastasin, että tavanomaisen niska-hartiaosuuden lisäksi voisi käsitellä myös pitkiä selkälihaksia. Niinpä näiden lihasryhmien parissa vietettiin jälleen tunti aikaa.

Paikallani maatessani huomasin, että minua väsytti ja suorastaan nukutti vietävästi. Tuntui myös suorastaan vastenmieliseltä, että hierojalta piti hypätä suoraan päiväkodille, ja sieltä kävellä enemmän tai vähemmän väsyneen Naakan kanssa takaisin.

Tykkään arjesta, mutta välillä perjantaina huomaan, miten alan ihan fyysisesti väsyä. Arki on aika aktiivista muksuja kaitsiessa, ja yleensä alan iltaa kohden muutenkin väsyä muksuja nostellessa. Illalla olenkin sitten aivan puhki.

No, tästä pääsemmekin lihaskuntoon. En oikein tiedä, mikä se tällä hetkellä on, mutta ainakin reidet (ja kaikki mitä kyykkäämiseen tarvitaan) sekä kädet ovat iltaa kohden tosi väsyneet. Yöuni auttaa kyllä, ja aamuisin/päivisin tilanne on ihan ok.

Jokin aikaa sitten tuli puheeksi saliharjoitteluun palaaminen. Plussat olisivat oma aika sekä rauha treenaamiseen. Miinukset...en yksinkertaisesti jaksa tällä hetkellä käyttää lihaksiani juurikaan enempää kun nyt käytän.

Kompromissi olisi, että tekisin taas vähän enemmän vatsoja, selkiä ja erilaisia kahvakuulajuttuja kotona, mutta en stressaisi harjoittelusta sen enempää. Tätä täytyy taas pohtia, ja ehkäpä toteuttaakin jotakin.

Tästä viikonlopusta sen verran, että tänään muksut ovat isänsä kanssa pyörimässä kaupungilla, ja minulla on erinäisiä juttuja toteutettavana. Siivosin jo kirjahyllyn ja akvaarion sekä valmistelin pakkauksen Emmy-nettikirpparilla myytäväksi.

Sen jälkeen istuin syömään ja kahville. Tämän jälkeen käyn vessan kimppuun, sitten teen vielä jotakin, mikäli ehdin. Joskus se perhe sieltä takaisinkin tulee, ja sitten voi sanoa hyvästit kaikelle järjestelylle, syynä Touhi ;)

Huomenna lähdemme Naakan kanssa ex tempore -risteilylle Tallinnaan! Homma keksittiin vasta eilen, ja onneksi saimme isoisän tänne hoitamaan Touhia. Lähdemme aamulla ja palaamme illalla, rva käy menomatkalla vielä äänestämässä...

PS. Olin esimerkillinen äiti ja annoin Touhille "kannettavaa" kauppareissun ajaksi. Se syö sitten ihan kaiken...



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe