Parempi niska ja -tyyny

Rva:n niska on voinut viime päivinä poikkeuksellisen hyvin - sekä särky että jumi ovat vähentyneet. Yläselkäkin tuntuu paremmalta. Mitä on tapahtunut? Vastaus: en ole ihan varma. Saattaa olla, että olen onnistunut korjaamaan yläselän/pään asentoa paremmaksi.

Joka tapauksessa, tilanne tuntuu helpottuneelta. Kun olen todella jumissa ja kivut ovat kovemmat, valtaa mieleni negatiivinen ajatuskimppu toisensa jälkeen. Yleensä ajatukset toistavat itseään: mikä on vaikeaa tänään, huomenna (osittain näin varmasti onkin) ja tulevaisuudessa, lähellä ja kaukana.

Koska en ole kehittynyt niin hyväksi ajattelun hallitsijaksi, että pystyisin sulkemaan negatiiviset skenaariot kokonaan pois, tulevat ajoittaiset hyvät päivät enemmän kuin tarpeeseen! Kipupäivät ovat niin näköalattomia...

Viimeviikkoisen uintireissun jälkeen olen lähinnä lenkkeillyt, paitsi että kävin lauantaina sisareni kanssa kuntosalilla, wuhuu! Siellä on kyllä todella paljon kiinnostavampaa porukalla kuin yksikseen! Yllättäen hakeuduimmekin lähinnä vierekkäisiin laitteisiin ;)

Perjantaina menen hierojalle, joka toivottavasti kehuu rva:n maasta taivaisiin, kun selkä on (toivottavasti) vähän vähemmän jumissa kuin tavallisesti.

Olen tässä jo muutaman päivän suunnitellut kotikutoista porrasjuoksua (no, reipasta kävelyä) kotitalomme rapussa. Voisin nousta kuusi kerrosta ylös, tulla hissillä alas ja toistaa homman pari kertaa.

Vielä en ole onnistunut tavoitteessani, ja tänään en enää, jumankeuta, lähde, Touhi heräsi tänään(kin) kuuden ja puoli seitsemän välillä eikä nukkunut päiväunia kuin puoli tuntia. Nyt ei kertakaikkiaan irtoa.

Ai niin, sain viime viikolla jotakin ihanaa: uuden Tempur-tyynyn pitkästä aikaa! Ehkäpä niska on tykännyt siitäkin! Tutustuin tempureihin jo niskataipaleeni alulla, ja luulen, että ne ovat sopineet kropalleni mainiosti.

Muistan alussa, kun olin sitä mieltä, etten ikinä opi nukkumaan sellaisella tyynyllä. Aika pian tyynystä tuli välttämättömyys, ja se taisi kulkea joillakin matkoillakin mukanani. Nyt olen vuosikausia laiminlyönyt niskani ja nukkunut milloin milläkin.

Tempureissa ainoa miinus on niiden hinta. Normaalisti Ombracio-malli, jota käytän, maksaa noin 200 euroa. Kuljin alennusmyynnin perässä erääseen liikkeeseen, joka myi tyynyä 99 euron hintaan. Eihän sekään ole varsinaisesti halpa, mutta tuntuva alennus kumminkin.

PS. Meillä on akvaariossa uusia asukkaita, kerron niistä piakkoin...

PPS. Naakan pikkulegot (lyömätön hitti nyt) ovat vallanneet olohuoneen (täällä on portti, Touhi ei pääse legoihin käsiksi, mikäli eivät ole kirjahyllyssä).

PPPS. Touhi puolestaan on hullaantunut muumeihin: "Myy" ja "Muu" (muumi) ovat tulleet sanavarastoon.

Näin tällaisen viherseinän kauppakeskuksessa: tämän läheisyydessä tuntui välittömästi, että happi kulkee paremmin!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys