Postia, pokémoneja ja iltamenosuunnitelmia

Niinhän se tuppaa olemaan, että rva:lla on jatkuvasti käytössään tehtävälista, joka toteutuu vain harvoin. Viikonloppu hujahti pulkkamäessä, ja väsäilin sunnuntaina myös yhtä pakettia lähetettäväksi ystävälleni Saksaan.

Ystävyytemme on kestänyt jo toistakymmentä vuotta. Tapasin hänet ollessani Norjassa kesätöissä vuonna 2004. Olimme silloin samassa perhemajoituksessa (työskentelimme perheen kasvihuoneilla). Sen jälkeen minä olen käynyt hänen luonaan kaksi kertaa, ja hän vastaavasti minun luonani kaksi kertaa.

Nyt emme ole nähneet sitten vuoden 2012. Saimme häneltä ihanan joulupaketin, jossa oli kaikille vähän jotakin. Paketti (ei enää niin jouluinen) on nyt lähtemässä hänelle. Koska paketin mukana tullut kirje sisälti sekä häihin että vauvoihin liittyviä uutisia ( <3 ), tulee lähetyksestä nyt hieman erilainen kuin oli suunnitelmissa.

Toivottavasti saamme Touhin kanssa paketin tänään postiin, niin se pääsee viimeinkin matkalle. Paketti- tai kirjepostia tulee tai lähtee niin harvoin, siis yksityishenkilöiden välistä, että on ihanaa, kun välillämme on tällainen tapa säilynyt!

Vierailut jäivät muuten minun vuorooni. Minulla onkin ollut suunnitelmissa käydä vierailulla, ehkäpä se toteutuu jo esimerkiksi tämän vuoden aikana. Alustava suunnitelma olisi, että lähtisin matkaan joko yksin tai esimerkiksi Naakan kanssa, sillä ystäväni on Naakan kummitäti. Toivon, että suunnitelmat toteutuvat!

Tänään on ihanan tavallinen päivä! Kävimme Touhin kanssa aamupäivällä hakemassa punaiset posket kirpeästä pakkasesta, oli siellä ulkona muitakin reippailijoita. Puistossamme saa lainata ulkoleikkijuttuja ihan vapaasti, joten Touhi työnteli kelkkaa ja minä puolestaan Touhia kelkassa pitkät tovit.

Sain (ehkä) joltakin isoäiti-ihmiseltä paheksuvia katseita, sillä nappailin myös leikin ohessa viisi pokémonia. Joukossa ei ollut yhtään ihan uutta, mutta onpahan nyt puolet päivätavoitteesta täytetty. Kävelyn osalta tosin puuttuu vielä aika paljon.

Olen edelleen tykännyt pelata peliä ulkoillessani. Olen jopa menestynyt melko hyvin, ja kokoelmani on suhteellisen hyvä. Edelleenkään en ole jäänyt auton alle tai menettänyt kosketustani oikeaan luontoon, ainakaan toivottavasti.

Keksin myös aamulla, että voisin olla oman ajan puutteessa tällä viikolla. Jos saan neuvoteltua itselleni vähän iltavapaata, suuntaan itsekseni johonkin museoon. En ole pitkään aikaan käynyt, ja museokorttia ei viitsisi jättää kokonaan käyttämättä.

PS. Äänestämään taidan mennä vasta sunnuntaina.

PPS. Huomenna pääsemme Touhin kanssa lääkärille, ja Touhi saa toivon mukaan astmalääkityksen flunssiensa ajaksi, jotta päivystykseen ei tarvitsisi vastaisuudessa lähteä.

PPPS. Niska on ollut suhteellisen hyvänä, mutta tarve hieronnalle ilmeni taas - sain ajan perjantaille.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe