Elokuvia ja ohjelmaa

Rva ei ole mikään varsinainen elokuvaihminen. Katson elokuvan ehkä keskimäärin kerran kuukaudessa, ja sekin on usein jokin, jonka olen nähnyt joskus aikaisemmin. Viimeksi kävin elokuvissa puolisen vuotta sitten katsomassa Tom of Finlandin.

Edellinen elokuva, jonka näin, oli Taru Sormusten herrasta - Kaksi Tornia. Ehkäpä olen nähnyt sen toistakymmentä kertaa. Viimeksi katsoin sen parisen vuotta sitten.

Miksi katson näin vähän? No, luen yleensä kirjoja iltaisin, tai sitten katson jotakin tv-sarjaa (niitäkin katson suhteellisen vähän, kun meillä ei esimerkiksi ole mitään suoratoistopalvelua, jonka parissa kyllä tulisi vietettyä aikaa).

Siltaa kuitenkin katson. se on sen luokan dekkaria, että myös rva jännittyy, ja pelästyykin aina välillä, kun kohtaukset menevät liian hurjiksi. Sillan tarinat on rakennettu niin, että lopputulosta on varsin vaikea arvata ennalta. Nyt olen katsonut neljännen tuotantokauden julkaistut jaksot Areenasta, seuraavia pitääkin odottaa aina kokonainen viikko.

Sillatkin katson muuten puolikkaina jaksoina, kun meillä on pakko mennä nukkumaan niin pian kuin mahdollista :D

Naakan, 4, suosikki on tällä hetkellä My little Pony -piirretty. Niitä taas näkyy Ruudussa muutama jakso, itse olisin jo kyllästynyt niiden loputtomaan toistamiseen, mutta Naakka näköjään jaksaa. Hänen lempielokuviaan ovat muuten tällä hetkellä Risto Räppääjät. Myös rva pitää niistä kovasti.

Touhi on vasta hiljattain mieltynyt telkkariin edes vähän. No, itse asiassa katsomme hänen aamupalansa aikana usein Metsoloita Areenalta, eikä Touhi vielä tajua valittaa. Usein katsomme päivän aikana yhden jakson Muumeja, joita Touhi jaksaa seurata noin puolikkaan jakson ajan.

Yhdessä vekarat jopa tuijottavat Pikku Kakkosta, Naakalla ei siis ole ongelmia, mutta Touhi pitkästyy aika nopeasti. Odotan aikaa, jolloin hänetkin voi asettaa vähän pidemmäksi aikaa ohjelman ääreen (ruuanlaitto helpottuu huomattavasti).

No niin, nythän on jo perjantai! Meidän viikonloppuun kuuluu toivon mukaan pulkkamäkeä. Liukurit taisivat viime talvena jäädä maaseudulle, joten suuntaamme tänään Prismaan hankkimaan uudet.

Naakka tarvitsee myös uudet suksisauvat, sillä karmea rva astui vahingossa toisen sauvan päälle vaatehuoneessa... Sitäpaitsi, edellisen talven sauvat taitavat olla jo muutenkin lyhyet, Naakka on kasvanut pituutta aika tavalla.

Myös Touhi otti muuten ekat "askeleensa" pulkkailussa ja tykkäsi kovasti!

PS: Seuraava elokuva, jonka haluan ehdottomasti nähdä, on "Yösyöttö".

PPS: Naakalle aion kokeilla "Olipa kerran ihminen" - piirrettyä, josta tykkäsin itse kovasti lapsena. Naakkaa kiinnostaa muun muassa muinaiset ajat, joten ehkä tuo jo toimii.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe