Keskusteluväsymys ja puutarhakauden avaus

Kirjoitin juuri hakemuksen Kela-korvattavaan kuntoutuspsykoterapiaan. Katsotaan, saanko tuen vai köyhdynkö taas. Ainakin tuettomuus lyhentää terapia-aikaani huomattavasti. No, olen nyt tehnyt kaikkeni asian eteen.

Toivottavasti vähään aikaan ei tarvitse kirjoittaa yhtään hakemusta tai käydä läpi keskusteluita. Olen viime viikkoina käynyt läpi työhaastattelun (sekä yksilö- että ryhmä-sellaisen) ja aiemmin kirjoittanut tarvittavat hakemukset todistuksineen.

Lisäksi olen ollut työpaikan keskustelussa esimiehen kanssa, päiväkodin keskustelussa (Touhin "kouluunlähettämiskeskustelu"). Olen myös keskustellut neuvolan kanssa asioista, joita Touhilla havaittiin ja jatkohoidosta (ei käsittääkseni mitään vakavaa). 

Koen suhteellisen raskaina, kun lukuisia isoja asioita täytyy käsitellä suullisesti tai kirjallisesti. Toivonkin oikein keskustelutonta lähitulevaisuutta :D 

Kävin eilen puutarhapalstalla kääntämässä vähän maata. Se tuntui mukavalta. Vaikka onkin ollut kuivaa, lumien sulamisvedet ovat pitäneet mullan hyvänä ja kosteana. Kovin on aikaista vielä puutarhanhoidolle muuten. 

Särkynyt sydän on jo nousemassa, samoin kultapallot. Ainakin tulppaanit ovat myös tulossa. Marjapensaisiin alkaa tulla pieniä lehtiä. Palstalla unohtaa aina muut asiat ja jää seuraamaan kasvua. Kiireinen aika on sitten kesäkuu, kun kaikki, myös rikkaruohot alkavat kunnolla kasvaa.

Parvekeasiat ovat myös täysin vaiheessa. Tällä hetkellä siellä ei ole enää sotkuista, mutta pari pieneksi jäänyttä pyörää pitäisi saada kiertoon eteenpäin.

PS. Oikeasti ei nyt tule enää mieleen hakemuksia tai keskusteluita, huh!

PPS. Lapio ja kuokka olivat onneksi tallella talven jälkeen :) Mitään arvokasta palstalle ei uskallakaan jättää.

PPPS. Tänään aion istuttaa vielä maissin. Sitten kaikki istutukset on tehty.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe