perjantai 26. toukokuuta 2023

Eskarin kevätjuhla, flunssa ja kesä

 Meillä on vieraillut flunssa tällä viikolla. Molemmat lapset saivat taudin, onneksi helpotti muutamassa päivässä. Naakalla ehkä kesti vähn pidempään. Minulla oli ainakin ke ja to kurkku kipeä ja nenä vähän tukossa, nyt on parempi.

Olen kuitenkin lähdössä pois kotoa (ilman lapsia)liikuntapainotteista mökkiviikonloppua viettämään, joten jätin salin suosiolla eilen välistä ja lepäsin. No, kävin sentään kirjastossa hakemassa lisää Disney-leffoja meille. Toivottavasti ehdimme katsoa ne jossain välissä.

Eilen illalla päästiin kasomaan Touhin eskarin kevätjuhlaa. Luulin että olo olisi haikeampi, mutta lieneekö niin, että olen jo niin valmis lähettämään T:n koulutielle, etten juurikaan herkistynyt. Oli mukava yllätys, että Touhi lauloi laulut muiden mukana - en muista, että tällaista olisi tapahtunut aiemmin.

Touhi sai eskarista todistuksen ja mitalin. Hän itse menee eskariin vielä ensi viikoksi, ja jatkaa sitten päiväkodilla viikon. Minun täytyy loman aluksi luultavasti vähän toipua, viimeisille viikoille on töissä luvassa paljon puristusta.

Minua kiinnostaisi "vapaapäivinäni" käydä pitkästä aikaa taidenäyttelyissä tai siis museoissa. Ateneum, Kiasma ja Sinebrykoffin museo kiinnostavat kaikki. Taidan kuitenkin aloittaa Ateneumista. Sinne on kuulemma hyvä varata aika. 

Jonkinlaista raivaustyötä olisi hyvä tehdä suurin piirtein jokaisessa vaatekaapissa, mutta toivottavasti onnistun säilyttämään rennon otteen projekteissani. 

Mitä sitten aion tehdä lasten kanssa lomalla? Nyt kesäkuussa aiomme varmaankin alkuun vain nauttia pitkistä aamuista ja siitä, ettei tarvitse lähteä aikaisin mihinkään. Heinäkuussa on tarkoitus olla enemmän myös reissussa.

Toivoisin, että lapset viihtyisivät leikkipuiston puistoruokailussa (minulta säästyisi lounaan valmistaminen ja tulisi se halvemmaksikin ;) ) ja puiston aktiviteeteissa. Lisäksi puuhaa on puutarhapalstalla sekä lähimetsässä. 

Kaiken kaikkiaan luulen, että kesäkuu tulee sujumaan ihan hyvin :) 

PS. Tämä on ollut outo flunssa, koska se on pahentunut aina iltaisin. Erehdyimme luulemaan jonkinlaiseksi allergiaksi, mutta virusperäistä tämä taitaa olla.

PPS. Olen itse lähdössä toisaalle täksi viikonlopuksi. On välillä kiva tehdä pieni irtiotto perheestä.

PPPS. Ensimmäistä kertaa sinä aikana kun olen ollut jollakin tavalla puistoruokailussa osallisena (yhdeksäs vuosi), lähileikkipuistomme on avoinna koko kesän, jee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eskarin kevätjuhla, flunssa ja kesä

 Meillä on vieraillut flunssa tällä viikolla. Molemmat lapset saivat taudin, onneksi helpotti muutamassa päivässä. Naakalla ehkä kesti vähn...