Pitkästä aikaa - vastaa kysymyksiin

Kaikenlaisia kyselyjä pyöri blogeissa joskus muinoin, kun aloin sellaisia lukea. Siitä on muuten viitisentoista vuotta aikaa! Olen vastannut omassa blogissani muutamaan kyselyyn vuosien mittaan.

Viime aikoina olen pohtinut, että niihin vastaaminen voisi olla hauskaa jo siksikin, että vastaukset voivat olla mielenkiintoisia myös itselle - eräänlaista itsepohdiskelua. Ehkä vastaan vain tähän yhteen tai sitten löydän jonkun uuden, mukavan sellaisen. 

Avioliittoja: Yksi kappale.

Kihloissa: Samoin, myös yhden kerran. Kumpikaan sormus ei muuten enää mahdu sormeeni.

Lapsia: Kaksi kappaletta. 10-vuotias tyttö ja kohta 7-vuotias poika.

Lemmikkejä: 3 gerbiiliä, 6 sauvasirkkaa (yksi pieni, viisi isoa) sekä noin 25 akvaariokalaa.

Leikkauksia: Lapsena molempien isovarpaiden kynnet alkoivat kasvaa sivusuunnassa - ne piti hoitaa leikkauksella muistaakseni kolmas- ja neljäsluokkalaisena. Touhi syntyi sektiolla.

Tatutointeja: yksi kappale, pieni sydän toisessa ranteessa. Kyseessä on ns.ystävyystatuointi, joka löytyy myös kahdelta muulta henkilöltä. Mahdollisesti haluaisin uuden tatuoinnin, mutta katsotaan nyt.

Lävistyksiä: korvakorut. Korvissa on myös toiset reiät, jotka otin yläasteella. Ne taitavat olla kasvaneet umpeen. Minulla on ihme kyllä jäljellä napalävistys - se pysyy paikoillaan oikein hyvin.

Muuttoja: Olen asunut seitsemässä eri asunnossa. Opiskelija-asunnosta piti muuttaa kesäisin pois, joten muuttoja kertyi yhteen aikaan 2 vuodessa.

Ottanut lopputilin: en varsinaisesti kertaakaan. Minulla on tällä hetkellä elämäni ensimmäinen vakituinen työpaikka. Muut ovat loppuneet, kun työsopimus loppui.

Ampunut aseella: Ilmapistoolilla sekä ilmakiväärillä. Tölkkien ampuminen oli oikein suosittua kesäpuuhaa mökillä 1980- ja 1990-luvuilla. Osun kyllä korkeintaan kohteeseen, johon en tähdännyt. Touhi on "ahdistellut" minua opettamaan kyseistä touhua. Ehkä tänä kesänä mökillä.

Ollut saaressa: Opin soutamaan 8-vuotiaana, ja kävimme usein serkkujen kanssa saarissa retkillä.Kulkuvälineenä oli soutuvene tai kajakki. Se oli aina seikkailu. Olen ehdoton saarifani. 

Ollut lentokoneessa: Varsin monta kertaa. Olen lentopelkoinen, koska jouduin vuonna 2007 Kanariansaarilta palatessani voimakkaaseen turbulenssiin. Pelko alkoi siitä. Harmi, sitä ennen tykkäsin lentämisestä todella paljon.

Onko joku itkenyt vuoksesi: ehkäpä. Toivottavasti en ole kuitenkaan aiheuttanut pysyviä traumoja kenellekään ;) 

Ollut rakastunut: Olen ollut rakastunut, en kuitenkaan lukemattomia kertoja. En ole edes teininä ollut useasti ihastuvaa tyyppiä. 

Ollut ambulanssissa: Tämä on onneksi jäänyt välistä, siis potilaana. Olen joskus ollut tutustumassa ambulanssiin.

Luistellut: Olen luistellut, mutta nykyään en enää luistele kaatumisriskin vuoksi. Taannoin vammautunut niskani ei siedä enää nykyään tärähdyksiä. Olen mukana lasten luisteluretkillä 

Surffannut: Tätä ei ole tullut harrastettua, mutta olen kyllä leikkinyt lapsena mökillä lainelaudalla. Silloin muuten surffattiin tyylikkäästi purjeen kanssa. Minä taisin lähinnä istuskella pelastusliivit päällä.

Ollut risteilyllä: Olen ollut ja tykkään kovasti risteilyistä. Koen hauskana syödä hyvää ruokaa, käydä shoppailemassa (lähinnä haistelemassa parfyymeja, lopulta meinaa iskeä päänsärky), nukkua hytissä ja katsella merta/saaristoa.

Ajanut moottoripyörällä: En ole koskaan ajanut moottoripyörällä. Olen ollut joskus muistaakseni mopon kyydissä. Vaikka lapsuuteni paikkakunnalla oli todellakin muotia hankkia mopo, en itse osannut kiinnostua siitä. Sotkin menemään pyörällä pidemmät matkat.

Ratsastanut hevosella: Olen lapsena ratsastanut hevosella. En kuitenkaan ole varsinaisesti harrastanut ratsastusta. Ne kerrat olivat ihan mukavia, mutta ratsastus oli silloinkin varsin kallis harrastus, luulen ettei minua siksi innostettu aloittamaan. Nyt aikuisena tykkään katsella hevosia - lähellämme on hevostalli. Ratsastus ei niinkään houkuttele.

Lähes kuollut: En ole ainakaan tietoisesti ollut lähes kuollut, toivottavasti en muutenkaan.

Ollut sairaalassa: Olin 5 päivää sairaalassa molempien lasteni syntymien aikaan. N. tuli keltaiseksi, ja sairaalassa olo pidentyi. T:n kohdalla sektiosta toipuminen kesti sen aikaa.

Lempiväri: sininen

Viimeisin puhelu: Soitin tyttärelleni, että on aika tulla pihalta sisään, ruoka on pöydässä.

Viimeisin viesti: Varmistin tyttäreni syntymäpäiväkutsujen ajan eräälle hänen ystävänsä äidille. Olin unohtanut kertoa koko ajankohdan, huh!

Kahvi vai tee: Molemmat! Tummapaahtoista kahvia kuluu päivän mittaan vähän liikaa - se on niin hyvää. Tällä hetkellä minttutee hunajalla on suosikkini. Toisia suosikkeja ovat ei liian voimakas musta tee sekä jasmiinitee.

Kissa vai koira: Edelleen molemmat. Koirahaave on perheessämme olemassa. Katsotaan, toteutuisiko tämä lähivuosina. Seuraan myös säännöllisesti varsinkin resque-kissojen asioita eri kanavilta. Varmaan ottaisin kissankin, jos resurssit riittäisivät.

Paras vuodenaika: Tykkään kaikista vuodenajoista. Erityinen suosikki on se, kun vuodenaika on juuri vaihtumassa. Muutoksen tuntu ja seuraaminen taitaa olla suosikkini. En tykkää pitkistä helteistä tai räntäsäästä.

PS. Tässä on ensimmäinen Ystäväni-kirja. Kyselyt muistuttavat minua näistä kirjoista. Nykyään eivät taida olla niinkään muodissa.Kommentit

  1. Oi mä kaipaan niiiin ystäväkirjoja! Vaikka ikääkin jo on, niin silti jos vain vastaan tulisi sellainen kuin ennen muinoin, niin heti ostaisin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys