Flunssailua ja viikkokuulumisia

Lapsissa oli viime loppuviikosta tähän viikkoon sitkeä flunssa. Naakka oli oikeastaan kokonaisen kouluviikon kotona. Se tarttui Touhiinkin, mutta onneksi vähän lievempänä. Eilen molemmat menivät takaisin kouluun.

Flunssa ei tällä kertaa (ainakaan vielä) tarttunut minuun. Siinä onkin ollut hyvä tuuri, kun viime kevät meni aikalailla sairastaessa. Nyt olen kuitenkin saanut jo useamman kuukauden putkeen nauttia siitä, että henki kulkee. 

Meillä molemmat lapset käyttävät muuten vielä nestemäistä kipulääkettä. Olen vihjaillut, että tabletteja on hyvä opetella nielemään, mutta tähän ei olla ainakaan vielä päästy. Onneksi kummallekaan ei iskenyt kovaa kuumetta.

Touhilla on taas tänään futistreenit. Maanantain treenit jäivät pois, kun T. oli kipeänä. Kovasti hän on jalkapallosta pitänyt. Nyt pääsen ihan itse viemään häntä. Olen ollut treeneissä mukana vasta yhden kerran, ja se oli varsin mielenkiintoista.

Tilasin hänelle seuran varusteet. Jopas niitä paitoja pitääkin olla. Nyt vain odotellaan, että lähetys saapuu. Tähän asti T:llä on ollut pelikengät, mutta ei vielä muuta.Saamme onneksi Treenikuljetuksissa apua, ja kentälle kävelee / pyöräilee.

Itse olen päässyt kuluvalla viikolla Pilatekseen ja salille. Molemmat tekevät kyllä todella hyvää. Kroppa ei ole priimakunnossa, mutta ainakin se tuntuu ajoittain omalta :D Pilateksessa huomasin, että toinen pakarani toimii paremmin kuin toinen, kiva...

Minulla on nyt ollut ohjelmaa jokaisena viikonloppuna tässä kuussa ja myös vikana heinäkuun viikonloppuna. Olen kieltämättä helpottunut, kun kalenterini on syyskuussa varsin tyhjä. Kaikki tekeminen on ollut kivaa, mutta onneksi on myös kotoilua luvassa tulevaisuudessa.

Eilen käytin Touhin tukanleikkuussa. Emme päättäneet tällä kertaa kasvattaa pidempää tukkaa, ja Touhikin on tyytyväinen. Kun istuskelin odottelemassa, päädyin varaamaan itsellenikin kampaajan ensi viikolla. Siitä on yleensä aina tullut hyvä fiilis.

Naakan luokka kerää rahaa jonkinlaiseen leirikouluun, joka toteutuu jo vitosen keväällä. Yleistä on kuudes luokka, mutta koska koulu vaihtuu kuutosella, porukka on tuollaisenaan kasassa enää tämän vuoden. Sekin on aika haikeaa. 

PS. Onneksi saimme apua myös lasten sairauspäivinä. Naakka on iloinen ja kiitollinen :D , kun saa olla yksin kotona, Touhin kanssa ei voi niin vielä toimia.

PPS. Touhille tekee kyllä todellakin hyvää harrastaa enemmän liikuntaa. Flunssapäivinä meinasi taas tulla vaikeaa, kun tekemistä olisi pitänyt olla koko ajan.

PPPS. Kun viikonloppuisinkin on koko ajan sovittua tekemistä, tuppaavat kaikenlaiset siivoushommat jäädä. No, syyskuun puolella sitten. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua