Tällä viikolla...

Touhi aloitti maanantaina futiksen pelaamisen. Minäkin olin kentänlaidalla katsomassa. En kyllä ole kokenut koskaan olevani futis tms. vanhempi. Ehkä se johtuu siitä, ettei itselläni ole minkäänlaista joukkuepelikokemusta. Ainoat kokemukset ovat koulusta, ja nekin aikalailla huonoja.

Täytyy sanoa, että pidin kuitenkin Touhin pelin seuraamisesta. Tulevaisuudessa en varmaan onnistu seuraamaan, mikäli T. jatkaa harrastusta. Asut ovat yllättäen ihan samanlaiset :D Nyt Touhille ei ole vielä hankittu varsinaista asua.

Touhi itse on tähän saakka tykännyt harrastuksestaan. Huomasin ekoja treenejä seuratessani, että on varmasti raskasta olla liikkeellä tunti. T. hoiti kyllä homman innokkaasti. Hän myös oli sitä mieltä, että koulussa hän oppii vähemmän kuin treeneissä ;)

Minä menin maanantaina takaisin töihin loman jälkeen. Viikonloppuna nousi lievä ahdistus, mutta kun menin töihin, oli mukavaa nähdä kaikkia työkavereita. Uneni ovat korjaantuneet hieman paremmiksi, kun olen noussut sängystä aikaisemmin.

Kävin eilen myös ensimmäistä kertaa salilla tauon jälkeen. Otin oikein rauhallisesti, mutta "onneksi" paikat ovat edes hieman kipeinä eilisen jälkeen. Ajattelin, että jos jatkaisin taas noin viiden päivän välein salilla käymistä, se voisi olla hyvä tavoite.

Töissä on edessä taas aikamoinen työmaa, ja seuraava vapaa oikein kaukana. Olen ajatellut pyrkiä ihan tosissani priorisoimaan tekemisen siinä, missä mahdollista. Toivottavasti sujuu edes osittain.

Olen havahtunut elokuun pimeisiin iltoihin. Valitettavasti myös välillä öihin, sillä lämmin sekä kostea ilmanlaatu ei varsinaisesti auta nukkumistani. Päivisin on silti mukavaa, kun on vielä lämmin. Minulla on vielä odotettavissa mökkeilyäkin, mikä tuntuu mukavalta.

Aika paljon hulinaa on siis viime päivänä ollut. Toivottavasti edessä on myös rauhallisia hetkiä.

Myös psykoterapiani alkoi kesätauon jälkeen. Oli mukavaa, kun oli taukoa, mutta silti tauon aikana oli hetkiä, jolloin olisin halunnut avata ajatuksiani terapiaryhmässä. Onneksi nyt voin taas niin tehdä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua