Kiinnostuksenkohteita juuri nyt

Koen olevani siinä mielessä onnekas, että minulla on koko aikuisikäni ajan ollut paljon kiinnostuksenkohteita. Niihin saisi kulumaan oikein paljon aikaa. Toisaalta, jos minulla on liikaa aikaa, en oikein osaa tarttua mihinkään kunnolla.

Täällä blogissa olen puhunut varmaan eniten puutarha-asioista ja meidän pienistä lemmikkieläimistä. Lukeminen on mukavaa, ja historia. Talvisin teen aina ainakin jotakin käsilläni. Sukkia kudon ajoittain, oikeastaan kotitarve olisi suurempi. 

Viime syksynä oli mukavaa tehdä timanttityö. Se meni joululahjaksi äidilleni. Tykkään seurata tv-sarjoja, elokuvat eivät sen sijaan ole minulle niin läheisiä. Dokumentit sen sijaan ovat mieleen - niistä oppii aina jotakin, mitä ei vielä tiennyt. Vieraat kielet ovat myös mielenkiintoisia ja musiikki.

Eli...löydän kyllä tekemistä.

Naakka tuntuu pitävän tällä hetkellä eniten Mangasta. Nyt muistinkin, että lupasin laittaa varaukseen hänelle Manga-kirjoja. Hän on löytänyt jonkin verkkosivuston, josta voi katsoa Mangaa. Naakka lukee myös uutisia ja leikkii pääasiassa Petseillä.

Naakka myös kuuntelee musiikkia, Blackpink on tällä hetkellä suosikki. Yleisesti ottaen hän on varsin vaitelias kuuntelemisistaan, mikä kuuluu varmasti ikään. 

Naakkaa kiinnostavat maailman asiat, ja hän tykkää lukea paperisia sanomalehtiä. Hän lukee myös kirjoja, esimerkiksi Nolo elämäni - sarjaa. Ruudusta on katsottu ainakin Hullu, hullumpi, yläaste - sarjaa. 

Touhi tykkää pelata pelejä puhelimella tai Nintendo Switchillä. Siinä häntä on pitänyt rajoittaa, koska muuten menee vain pelaamiseksi. Toisaalta lukeminen on mieluista. Tällä hetkellä hän Maailman paras puumaja - sarja on eniten mieleen.

Seuraava suosikki on jalkapallo. Touhi nauttii eniten, kun pääsee pelaamaan itse, eli treenit hänellä on kaksi kertaa viikossa. On myös hyvä, että Touhi pääsee liikkumaan kunnolla - hänet täytyy muutenkin väsyttää joka päivä, hyppii muuten seinille.

Touhi kiinnostuu eniten historian tapahtumista. Titanic on kestosuosikki, myös Estonia kiinnostaa. Perheen yhteistyönä valmistuu (toivottavasti :D ) pienoismalli viikinkilaivasta. Olipa Kerran ihminen - sarjaa on katsottu ja katsotaan yhä säännöllisesti. 

Tällaisia kiinnostuksenkohteita meillä on tällä hetkellä.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua