Touhi, kahdeksan vuotta

Touhi täytti kahdeksan vuotta. Meillä on piakkoin perheen ja lähisuvun pienet juhlat, mutta kaverisynttäreitä ei ole vielä lyöty lukkoon. Naakka vannottaa, että vähän aikaisemmin kuin helmikuussa (näin viimeksi) olisi vähemmän noloa ;) 

Siitä pienestä poikavauvasta, jonka toimme kahdeksan vuotta sitten Kättäriltä kotiin, hän on kasvanut huimasti. Meillä ei selvästikään ole enää pikkulapsia kotona. 

Kesällä koko perheellä (varsinkin asuntoautomatkalla) koko perheellä meinasi mennä välillä hermo häneen, koska hän ei ole lapsi, joka viihtyy yksin. Täten tekemistä pitäisi olla koko ajan, eikä mitään voi tehdä itsekseen. Päädyimme parkkeeraamaan auton leikkipuiston vierelle aina kun mahdollista :D 

Nyt kun on taas koulu, ja jalkapalloharrastus alkoi, Touhilla on enemmän tekemistä. Se on helpotus...ja hyvä että hän nauttii tekemisestään.

Touhilla on mennyt koulussa oikein kivasti, ainakaan Wilmasta ei ole tullut tähän mennessä kuin yksi viesti, jossa kerrottiin ettei Touhi ollut pitänyt suutaan kiinni kun piti kuunnella hiljaa. Onneksi tätä ei tarvitse kirjata Wilmaan kotioloissa...

Touhi on kiinnostunut monenlaisista asioista. Tällä hetkellä häntä kiinnostavat eniten dinosaurukset, autot ja sotajutut. Hän lukee hyvin ja tykkää lukemisesta. Kirjastosta hän löytää aina lainattavaa. Myös pelit ja puhelin kiinnostavat - sitä täytyy vähän rajoittaa.

Mikähän sitten on hankalaa...no jos on vähänkin tylsää, hän alkaa härnätä isosiskoa, joka ei tietenkään ota sitä kovin kevyesti. Oikein ymmärrettävää ja normaalia sisarusten kesken.

Touhi on luonteeltaan  tarinaniskijä, erityisesti hassut jutut ovat hänen alaansa. Joskus huumori ei ole kovin korkeatasoista, mutta kun juttu jatkuu ja jatkuu, sille ei voi olla nauramatta :D 

Ilmeisesti T. on myös hyvä kaveri koulussa, ja hänellä on monta kaveria. Tärkeimmät löytyvät alakerran naapurista, heidän kanssaan Touhi on kasvanut ja hakeutuu alakertaan monta kertaa harva se päivä. Onneksi sieltä löytyy seura myös jalkapalloharrastukseen.

Isosiskon kanssa tulee välillä erimielisyyksiä, mutta hän on samalla myös muutaman tärkeimmän ihmisen joukossa Touhin elämässä. Onneksi heillä on toisensa.

Onnea T., alkakoon yhdeksäs vuotesi upeasti!














 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Lasten merkkivaatebuumi - tulipahan koettua