Kotona taas!

Niskaset palautuivat tänään kokonaisuudessaan joulunvietosta. Viimeisinpänä haettiin kotiin Nasu-kulta, joka oli viettänyt pitkän "talvileirin" mainiossa hoitopaikassa. Jopas osaa pienellä marsulla olla mukana välttämätöntä tavaraa. Rva oli aivan puhki, kun reissu oli tehty ja häkki järjestelty mukavaksi.

Nasu asteli varovaisesti pois kuljetushäkistä, kurr-ääni kuitenkin paljasti, että Nasu tunnisti kodin. Häkkiin piti tietysti suunnata heti, ja mennä pyyhkeen alle sulattelemaan jännittäväksi muodostunutta päivää.

Joulunpyhät alkavat olla lopuillaan, mutta onneksi "loma" jatkuu. Mitähän siellä joulunvietossa oikein tapahtui...

- olipas hauskaa saada kummipojalta lahjaksi karkkispray (Rva tarvitsisi kyllä kunnon päivityksen nykykarkkien maailmaan - sen verran uusi oli tämäkin aine)

- Rva kävi niskoittelevasta niskasta huolimatta kaksi kertaa lenkillä. Onnneksi kelit eivät olleet liukkaat!

- Niskaset kyllä pakkasivat Tempur-tyynyt nätisti matkaa varten, mutta makuuhuoneen pöydälle ne sitten jäivät, mikä oli virhe.

- Meillä oli joulupöydässä uskomattoman hyvää lohipateeta! Siitä pitää kyllä tulla uusi hitti, onneksi kyseistä herkkua tuli mukaan myös tänne.

- Joulunajan sää on ollut varsin jouluinen ja kaunis - nyt Niskasia hirvittävät lähinnä lumi- ja jäämassat katoilla...Toivottavasti lumenpudottajat kerkeävät huomenna meidänkin kadulle.

Tapahtuipa muutakin, mutta  Nyt täytyy varmaankin sulkea kone ja alkaa tuijottaa Iris-elokuvaa!

Huomenna...täytyypä ensi töikseen suunnata Kelaan hakemaan työmarkkinatukilomaketta, josko taloudellinen tilanne ensi vuoden puolella hieman helpottuisi. En ollut ollenkaan tajunnut, että lomakkeen voi täyttää jo tämän vuoden puolella.

Ja vielä...niskaliikkeet jäivät väliin ainoastaan 23.12. Voinpahan ainakin Ortonissa sanoa tehneeni kaiken, minkä asetin tavoitteeksi. Uusi jakso alkaakin sitten jo ensi keskiviikkona - on kyllä varsin mielenkiintoista nähdä, mitä tuleman pitää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe