Flunssan kourissa

Viime päivät ovatkin sitten menneet flunssassa kotona. Koska minä sairastuin vasta miltei viikon puolisoni jälkeen, on tämä tarkoittanut meille kahden viikon perumisia sovituista menoista. Tämä on oikeastaan ihan hyvä. Olemme kerrankin saaneet viettää paljon aikaa kaksistaan - vaikka sitten sairaana!

Pari päivää sitten moni varmasti huomasi uutisen, jossa kerrottiin, että taiteilija Riiko Sakkinen piilotti 1000 euroa kirjojen väliin Rikhardinkadun kirjastoon täällä Helsingissä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013021116664908_uu.shtml

Totta tai ei, minäkin löysin jotakin lainaamani kirjan välistä kolmisen vuotta sitten - tuosta samasta kirjastosta. Kyseessä oli tällainen taideteos:


Teoksen takana luki näin:


Minä pidin tästä yllätyksestä oikein paljon, ja päädyin pitämään sen. Olen oikein otettu, että tämä autotalligraafikko muisti juuri minua ja lahjoitti minulle taideteoksensa. Kun yhteystietoja ei ollut, niin en ole päässyt häntä kiittämään, minkä oikeasti haluaisin tehdä.

Neuvolalääkäri oli tehokas ja asiallinen. Saimme vastaukset osaan kysymyksistä. Lääkityskysymyksen hän siirsi suoraan erikoislääkärille (ääh, olisi voinut soittaa hänelle, nyt täytyy itse tilata aika ja sen sellaista...)

Kuntoutuksiin liittyen en tule saamaan ketään arvioimaan kuntoani, mikä oli vähän pettymys. No, päätin eilisen aikana, etten sitten osallistu huhtikuun kuntoutukseen. Jos kuntoutuksen voi siirtää esim. alkusyksyyn, niin hyvä sitten niin.

Sitten sain lähetteen äiti- tai pelkopolille (vai mikä se nyt olikaan). Siellä otetaan esille yhdistelmä "niskavamma + synnytys". Ihan hyvä, jos joku muu miettii asioita puolestani/kanssani.

Lääkärin jälkeen palasin voipuneena kotiin kuumeessa ja tukkoisena. Eilinen meni sitten siinä ja tämä päivä samaten. Ei ole voimia juuri mihinkään, mutta ei tarvitsekaan olla. Rva jatkaa päivää seuraavanlaisissa merkeissä:


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys