Pikkuhiljaa elävien kirjohin

Niskasilla aletaan pikkuhiljaa toipua. Harvinaisen sitkeä tauti on ollut, minullakin oli viisi päivää kuumetta.    Keskiviikkona satutin kakoessa vielä kylkeni (todennäköisesti kylkivälilihaksen), jonka jälkeen yskiminen olikin sitten ihan kamalaa.

Toipumisvaihe jatkuu, onneksi tänään voi jo vähän tehdäkin jotakin. Eilen kävin kävelemässä superhiljaa korttelin ympäri. Raitis ilma teki hyvää, mutta keuhkot muistuttivat nopeasti itsestään. Ei ollut vaikeaa tunnistaa omia rajojaan!

Ensi viikolla minulla onkin fyssari sekä julkisella että yksityisellä puolella. Molemmissa aletaan ehkä jo päästä asiaan, toivottavasti tieto heidän välillään on kulkenut käyntien välillä. Ortonin fyssarilla käyn hakemassa lisäohjeita ja liikuttelemassa yläselkääni.

Torstaina minulla on labrassa (onneksi melkein naapurissa) sokerirasitustesti. Varasin ajan jo tälle viikolle, mutta eihän siitä niin kipeänä mitään tullut.

Jouduin soittamaan labraan ja kysymään, onko heillä makuupaikkaa, kun kahden tunnin istuminen odotustilasssa ei minulta luonnistu. Että tällainen huomio ottaa egoni päälle! En nauti yhtään tästä erikoistapauksena olosta, mutta pakkohan se vain on. Makuupaikka kuulemma järjestyy - täytyy kuitenkin varmistaa vielä ennen koetta.

Alkupäivät kipeänä menivät maatessa ja kärsiessä, mutta vähän myöhemmin katselin dvd:ltä Team Ahman ensimmäisen tuotantokauden. Sitten olen lukenut uudestaan Millenium-trilogiaa. Aivoni kykenevät kipeänä näemmä ottamaan vastaan ainoastaan jo aiemmin nähtyjä/luettuja juttuja. Onneksi edellisistä kerroista oli sentään muutama vuosi aikaa.

Ai niin, soitin yhtenä päivänä Ortoniin ja sain siirrettyä viimeisen kuntoutusjaksoni elokuun puoliväliin! Tämä on kyllä suuri helpotus, kun huhtikuun puolivälissä on tärkeä keskittyä jo ihan muuhun. Mikäli tuo elokuu tulee meidän perheelle liian aikaisin, voisi Kela ehkä suostua neuvotteluun maksusitoumuksen pidentämisestä 1 - 2 kuukaudella. Täytyy kysyä.

Eilen muuten tekaisin kattilallisen tomaatti-linssikeittoa. Älyttömän helppoa, piti vain heittää tomaattimurska, sipulit ja linssit veden ja mausteiden kera kattilaan ja antaa kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Ei aavistustakaan, miltä maistui, mutta koostumus oli tosi hyvä. Puoliso kyllä tarkisti maun ja totesi sen hyväksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe