Stressi iskee

Flunssa teki tuloaan monta päivää, mutta ei se sitten minuun iskenyt (olen viettänyt flunssaisen kanssa nyt kuusi päivää, joten ainakaan sitä flunssaa en varmaankaan saa.) Toivon mukaan puolisonkaan kuume ei enää tänään nouse, kun kuumepäiviä on ollut nyt neljä.

Muuten täytyy sanoa, että minua hermostuttaa aikalailla. Syy hermostuneeseen oloon on maanantainen neuvolalääkäri. Siellä pitäisi selvittää niin monta tärkeää asiaa.

1. lääkkeiden käytön lopettaminen. Minulla on varsin kevyt lääkitys joka on ollut vaaraton tähän asti, mutta en nyt tiedä yhtään, mihin suuntaan lääkäri kallistuu. Voiko asiasta keskustella? Jos hän päätyy, että pitää lopettaa, onko hän paras asiantuntija siihen? Sanooko hän vain että "lopeta" vai saako siihen jotakin ohjeita.

2. kuntoutusjaksot. Minun seuraava kuntoutusjaksoni on helmikuun ensimmäisellä ja sitä seuraava huhtikuun toisella viikolla. Haluaisin, että joku asiantuntija arvioisi puolestani, voinko osallistua kuntoutuksiin. Ne ovat hyvin raskaita, joten mielestäni pitäisi arvioida. Kauhuskenaarioni on, että lääkäri sanoo että "osallistu oman vointisi mukaan." Ihan näin isoa asiaa en haluaisi itse arvioida eikä minun kuuluisikaan.

3. Synnytys. Siinäkin suhteessa haluaisin, että joku arvioisi puolestani, mitä asioita synnytyksessä kannattaa tähän sairauteeni liittyen ottaa huomioon. Mikä olisi paras synnytystapa? Haluaisin että synnytyssairaalalla olisi edes ennakkotiedot tilanteestani. Meillä on vielä sellainen tilanne, että synnytyssairaalamme on remontissa juuri synnytykseni aikoihin, ja meille on tähän asti puhuttu siihen malliin, että saisimme tietää sairaalamme vasta, kun soitamme supistusten tihentyessä sinne "palvelunumeroon" ja kysymme, koska saa lähteä liikkeelle.

...ja kuinka paljon aikaa tähän lääkäriaikaan onkaan varattu: 20 minuuttia! Siihen sisältyvät vielä toki ne normaalit tutkimukset ja selvitykset, joita tällä keskiraskauden lääkärikäynnillä tehdään. Saattaapa olla, että menee yliajalle tai sitten asioita ei tule selvitettyä.

Näinä hetkinä toivon todella, että olisin perusterve henkilö, joka kävisi näillä rutiinikäynneillä sen suuremmitta ongelmitta!

Kohta pääsen sentään hierojalle. Nyt edellisestä käynnistä on kulunut jo yli 3 viikkoa, ja se kyllä tuntuu! Eilen jätin niskaliikkeet suosiolla väliin. Kuulostelen tänään, miltä niska tuntuu hieronnan jälkeen ja katson, jos voisi jatkaa vaikka tästä illasta lähtien.

En ole vieläkään katsonut sitä vakuutuslääkärijuttua Areenalta.

...päivittäisistä meditaatioharjoituksista puhumattakaan.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe