Temppuilevat mahat

Tämä viikko on ollut melko rauhallinen. Olen parannellut kylkeäni, joka vihoittelee ja päästelee ikäviä rusahduksia edelleen. Nyt hengittäminen ei sentään enää satu. Huomenna aamulla menen kyllä vesijumppaan ja jätän sitten vaikka oikeanpuoliset käsiliikkeet tekemättä.

Eilen kävin hankkimassa tukivyön. Maha on tuntunut kävellessä ikävältä jo pidempään, mutta kun sen kannatteleminen alkoi viimein tuntua niskassakin, sain itseni liikkeelle. Nyt kulku on kevyempää ja minä 85 euroa köyhempi.

Orton-viikko on jo melkein ovella. Kyllä se taas jännittää, ja pitäisi nyt osata psyykata itseään, jotta ei vaatisi siellä itseltään liikaa. Kuntoutukset ovat raskaita, ja tällä kropalla (8 nopeassa ajassa tullutta lisäkiloa keskivartalossa) vielä vähän raskaampia. Aion siis jättää suosiolla väliin aktiviteetteja, jotka ovat liian raskaita.

En ole ollut Ortoniin yhteydessä tässä välillä, kun sieltä suunnalta vakuuttivat, että muutosehdotukseni otetaan huomioon nyt 3. jaksolla. Nyt ei ole muutenkaan varaa verenpainetta kohotella - otan sitten vaikka suoraan yhteyttä Kelaan, jos homma ei vielä ensi viikollakaan toimi.

Nasu-pieni on kärsinyt viime päivinä temppuilevasta mahasta. Epäilemme, että ripulintapainen (ei niin kovin paha) johtuu liian pitkäksi kasvaneesta alahampaasta, jonka lyhensin kynsisaksilla pari päivää sitten. Nyt odottelemme, josko heinä ja pelletit menisivät taas paremmin, kun niillä se mahakin pysyy kunnossa.


Nasun kannalta ikävää on, että nyt pärähti pariksi päiväksi pähkinäkielto. Nasu saa herkkuruokaansa pähkinöitä aina iltaisin, kun sillä on taipumus laihtua ajoittain. Nyt pitää keskittyä enemmän pelletteihin. Siksipäs häkistä kuuluikin aamuyöstä hyvin tunnistettavaa kiljuntaa: "Josko nyt pidettäisiin se pähkinähetki, kun se jäi illalla väliin..."

Ai niin, iloista odotusta kuuluu tuttavapiiriinkin: yhdelle suunnalle odotetaan pientä, pörröistä ja valkoista koiranpentua. Vähän myöhemmin on toisaalle tuleva pentu on pieni, pörröinen ja musta. Onnea odotuksen loppusuoralle ja uusille koiraperheille <3 Rva kiiruhtaa sitten katsomaan kumpaakin ihanuutta,  jos vain sopii! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe