Viikonloppu

Viikonloppu kului levätessä ja myös tavaroiden järjestelyn merkeissä. On oikeastaan hyvä, että Niskaset asuvat pienessä asunnossa, sillä kun tavaraa (näitä vauvantarvikkeita) tulee lisää, on jotakin aina pakko heittää pois.

Äitiyspakkaukselle saimme raivattua hyllytilaa vaatehuoneesta, ja siellä on nyt mm. sellaisia vauvanvaatteita, jotka ovat näin alkuun liian isoja. Äitiyspakkaus on hyvin perinteinen juttu, meille on kulkeutunut muutamia tavaroita myös omista pakkauksistamme.


Vasemmanpuoleinen kylpylämpömittari on vauvan pakkauksesta, oikeanpuoleinen isän pakkauksesta vuodelta 1980. Alakuvan vasemmanpuoleinen kirja on äidin pakkauksesta vuodelta 1981, oikeanpuoleinen taas vauvan pakkauksesta.


Minua on viime päivinä vaivannut migreenityyppinen kipu niskassa ja takaraivolla. Eilen olo alkoi helpottaa, ja tänään niska ei ainakaan toistaiseksi ole kipuillut. Nämä ongelmat saattavat osaksi johtua siitäkin, kun niska- ja selkätreeni eivät enää ison mahan takia onnistu. Treeni kyllä alkaa heti, kun vauva on syntynyt!

Migreenityyppinen niskakipu on siinäkin mielessä ällöttävä, että se ikäänkuin tyhjentää ajatukset ja vaikeuttaa puheen muodostamista. Silloin kommunikaatio on vaikeaa, kun sanat ja ajatukset vain katoavat.

Puoliso kantoi eilen puuritilät parvekkeille, parvekekalusteet puuttuvat vielä. Kukkalaatikoihin haluaisin tänä kesänä orvokkeja tai jotakin muuta, mutta täytyy katsoa, jaksanko sellaiset laatikot meille puuhastella.

Kävely on alkanut olla hankalaa ja selkää kipeyttävää - harmi, kun ulkona on niin mukava sää. Jos en kierrä tänään korttelia, niin menen sitten ainakin parvekkeelle istuskelemaan. Siellä voi bongata ainakin katoilla istuskelevia lokkeja ja puluja, ja välillä myös muitakin lintulajeja.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe