perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulua kohti

Joulua kohti mennään ja kovaa...sitten se on taas ohi. Jotenkin rva:sta tuntuu, että monet asiat tapahtuvat nyt niin vauhdilla, ettei itse meinaa perässä pysyä. Hyvä, kun kerkeää aina vähän jotakin...esimerkiksi kuvata jouluisia asioita meillä.

Alla olevan kuvan tulilatva poroineen saapui erään ystäväni mukana. Ystäväni oli meillä pari päivää sitten koiransa kanssa. Tämä koira, aikuisena ystävälleni muuttanut saluki, oli aluksi hyvin arka. On ollut hienoa seurata, kuinka tämä koira on tullut rohkeammaksi ja rohkeammaksi. Kiljahteleva ja turkkiin tarraava Naakkakaan ei aiheuttanut pelkoa (toki pyrimme pitämään Naakan pienellä etäisyydellä, jotta koiralle ei tulisi turhaa stressiä).

Rva on parantumaton koirafani, mutta niskavamman takia koiran ottaminen on ainakin tällä hetkellä mahdotonta. Muut asiat onnistuisivat, mutta niskan pitäisi olla vähän paremmassa kunnossa, jotta rva jaksaisi viedä koiraa lenkille. Kun oman koiran hankinta ei ole ajankohtaista, on ihanaa, että meillä käy säännöllisesti muutama koirakaveri. Näin myös Naakka tottuu senkaltaisiin otuksiin.


Niskaset ovat kukkien lisäksi saaneet paljon ihania joulukortteja. Rva on pannut merkille, että monessa meille lähetetyssä kortissa on eläinten kuvia. Tämä kertoo muun muassa siitä, että tuttavapiiriimme kuuluu paljon sellaisia ihmisiä, joiden kotona asuu jokin eläin, kuten meilläkin. Eläinkorteilla (ja eläinten kuvilla yleensäkin) on aina ollut rva:han rauhoittava vaikutus.

Me ilahdutimme (toivon mukaan) lähipiiriämme Naakan kuvalla varustetulla kortilla. Tämä lienee sellainen vauvaperheiden klassikko, johon Niskasetkin päätyivät. Jos Niskasille ei olisi tullut tänä vuonna Naakkaa, rva ja hra olisivat itse joutuneet kuvaan, sillä sekä marsut että akvaariokalat ovat jo poseerannee joulukorteissamme!
 Tämä vuosi on ollut täynnä tapahtumia, joista loppuraskaus, vauva ja muutto ovat olleet mullistavimmat. Myös kuntoutuksen onnistuminen viimeinkin (tai ainakin oikeaan suuntaan meno) on ollut rva:lle erittäin merkityksellistä. Kaikessa tapahtuneessa riittää purtavaa pitkäksi aikaa. Tiedossa on kuitenkin myös, että alkuvuosi tuo lisää ihan kivoja uudistuksia rva:n elämään. Niistä myöhemmin, mutta sen voinee jo kertoa, että todennäköisesti vuosi 2014 ei ole ihan niin tapahtumarikas kuin tämä kulunut vuosi (ainakin Niskaset toivovat niin).

2 kommenttia:

  1. Rauhallista joulua sekä onnea ja iloa tulevalle vuodelle Rouvalle pesueineen!
    Täältä ruudun toiselta puolelta lähetetään tsemppiä niskatreeneihin ja voimia niihin vähän vaikeampiin päiviin - joita toivottavasti on ensi vuonna mahdollisimman vähän, jos ollenkaan! Ja kiitos kun jaksat blogata, kyllä täällä ahnaasti kirjoituksiasi luetaan, vaikka harvemmin tulee mitään kommentoituakaan...

    terv. anonyymi vakilukija ;)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta anonyymille vakilukijalle myös <3 Blogin kirjoittaminen ei tuota rva:lle vaikeuksia silloin kun sopiva hetki ilmaantuu (rva tykkää tästä ilmaisumuodosta niin paljon). Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta saapi täällä kommentoimattakin pistäytyä :)

    VastaaPoista

Nelosten tanssit ja epätavallinen viikko

Voisi jopa sanoa , ettei meidän perheessä ole juhlittu Suomen itsenäisyyttä koskaan näin monipuolisesti. Keskiviikolle, varsinaiselle itsenä...