Ekaluokkalainen lukee ja seikkailujani Zeldojen maailmassa

Tällä viikolla Touhi on kokenut suuren edistysaskeleen: hän keksi, että lukeminen on hienoa! Alkuviikosta hän syventyi Aku Ankkoihin. Hän myös sanoi että äitin pitää tuoda Neropatin päiväkirjoja kirjastosta.

Minäpä kipitin menemään, seuranani Naakka. Naakka puolestaan on varannut Nälkäpeli-trilogian jatko-osan. Kolme ensimmäistä osaa, noin 1000 sivua on nyt luettu Täytyy sanoa, että lasteni lukuharrastus on erittäin hyvällä mallilla.

Kun Touhi sai kaksi kirjastosta lainattua Neropatin päiväkirjaa, hän syventyi heti toiseen. Vuorokauden ajan olemme saaneet kuulla, millä sivulla hän milloinkin on :D Nyt on muuten jo yli 200 sivua luettu, ups!

Minä olen ottanut keuhkoputkentulehdukseni kanssa mahdollisimman rauhallisesti tällä viikolla. On muuten aikamoinen muutos (eikä niinkään hyväntuntuinen), etten ole lenkkeillyt tai tehnyt juuri muutakaan. 

Pidemmän päälle paikallaan olo ei ole hyvä - keuhkoja täytyy myös käyttää. Kuitenkin, joudun taas pohtimaan kortisonitablettikuuria, jottei astmaattinen tulehdus äityisi liian pahaksi. Toivoisin, että lepääminen parantaisi tilannetta niin, että liikkuminen olisi taas helpompaa.

Liikkumisesta puheenollen - ihme kyllä, en ole vielä liukastunut. Kun sää meni kuluvalla viikolla mahdottomaksi, laitoin lähisukulaiseni lahjoittamat nastakengät jalkaan. Niillä taiteilin keskiviikkona erääseen kodinulkopuoliseen menooni, hyvin meni.

Nyt paikallaan ollessani olen hieman harrastellut konsolipelaamista tauon jälkeen. Otin Uuden (no, toiseksi uusimman) Zeldan uudelleen käsittelyyn. Otin myös kokonaan uuden pelin, koska hermostuin aikanaan, kun en päässyt eteenpäin ;)

Ilokseni olen hokannut pelistä asioita, joita en ollut älynnyt aiemmin. Uskon, että jatkan pelaamista tämän viikonlopun aikana. Toki siis "tarjolla" olisi erinäisiä kotitöitä, mutta koska olen huomannut olevani hieman veto pois, pelaaminen sallittakoon.

Lapset ovat käyneet kurkkimassa pelaamistani, mutta kumpikaan ei ole toistaiseksi ilmaissut haluaan aloittaa omaa peliä. Switchillä he takovat lähinnä Mariopelejä sekä Mario & Sonic -olympialaisia. Ehkä pelikiinnostus on enemmän kännykkäpeleissä. 

PS. Kiirehdin ottamaan viimeiset kuvat sinisen orkidean kukinnasta. Luulen, että kukinta loppuu pian. Saa nähdä, koska innostuu seuraavan kerran kukkimaan.

PPS. Yritän viimeistään keuhkovaivojeni kohdalla opetella, ettei sairauksien kanssa kannata pelleillä. Tiedän yksinkertaisesti liian hyvin, miten kurjia pitkittyneet astmaoireet voivat olla.

PPPS. Uusikin Zelda on tosiaan ilmestynyt, mutta tässä "vanhassa" taitaa riittää tekemistä.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe