Lippusia ja lappusia virastojen pinoissa ja Niskaskan keittiön pöydällä

Olen nyt kirjoittanut sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunnalle valituksen sairauslomieni maksamatta jättämisestä. Olen tekstiini tyytyväinen ja miksi en olisi - valitukseni on kirjoitettu lähes selkokielellä, joten ei luulisi olevan vaikeuksia ymmärtämisessä! 

Kelan yksilökuntoutushakemuksessa olen nyt päässyt puoleenväliin lomaketta. Jatko vaatiikin parempaa perehtymistä Ortonin fysiatrin kirjoittamaan hoitosuositukseen. Olen jo kerennyt unohtaa, minkälaista kuntoutusjaksoa olenkaan ollut hakemassa! 

Yksi kohta hakemuksessa hymyilyttää: "Hoitavan lääkärinne nimi ja yhteystiedot". Täytyypä kirjoittaa siihen kohtaan, ettei hoitavaa lääkäriä edelleenkään ole järjestynyt, joten sinnepäin ei liene kannattavaa pirautella.

Myös lähete kaupungin työkykyarvioon on nyt matkalla.  On ihan mielenkiintoista nähdä, ovatko heidän tuloksensa samansuuntaiset kuin työkokeilujeni käytännön näyttö (ts. saadaanko teoreettisella tutkimuksella samat tulokset kuin käytännön kokeilulla). Jos tulokset ovat kovinkin erilaiset, kumpikohan tulos painaa  enemmän! 


Kommentit

  1. Voidaanko hoitavaksi lääkäriksi laittaa se, joka uusii reseptit?!? Samainen tilanne on minullakin, viimeisin hoitava lääkäri on Ortonissa :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lasten kaverit kylässä - ruokailu