Sushia, mojito ja pin up -tyttöjä

Tämä kirjoitus tulee vähän viiveellä...viime perjantai oli poikkeuksellisen aktiivinen päivä, sillä kävimme myös Club Silk -nimisessä paikassa katsomassa pin up -kilpailun esikarsintaa. Sekä paikka että kilpailu olivat oikein mukavaa vaihtelua tavalliselle koti-illalle.

En ihan tarkkaan tiedä, mitä pin up -ilmiö kaiken kaikkiaan on, mutta kilpailun tytöt (tai naiset pikemminkin) olivat persoonallisen näköisiä, monilla oli tatuointeja ja useimmilla 50-luvun tyylinen kampaus ja asu. Virkistävää ja iloista vaihtelua nykyiselle tikkulaihalle ja aneemiselle kauneusihanteelle! Lisätietoa: www.pinup.fi

Club Silkki oli myös oikein kiva paikka. En yleensä koskaan käy klubeilla, mikä olikin hyvä syy tutustua edes yhteen. Musiikki ei onneksi ollut liian kovalla, ja pääsin sohvalle istumaan. Vadelma-inkivääri-mojito oli oikein raikas ja hyvä juoma, naposteltavaksi tilasimme sushia.

Klubi-ilta oli niskalle vähän raskas. Istuminen ja kilpailun seuraaminen sujuivat hyvin, mutta erehdyin kävelemään lavan läheisyyteen ja seuraamaan kilpailua hetken aikaa seisaaltaan. Seisominen, katseen kohdistaminen ja liikkuvat spottivalot olivat niskalleni vähän liikaa. Seuraava puolituntinen menikin tuolilla päätä (tai pikemminkin niskaa) selvitellessä!

Koko keikkaan meni 1,5 tuntia, joka olikin minun fysiikalleni tarpeeksi. Kiitokset teille, jotka tapahtuman järjestitte ja samaten mainiolle pöytäseurueellemme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe