Tyyni alkuviikko

Alkuviikko on ollut hyvin erikoinen - huimaus on pysytellyt melkein kokonaan poissa! En äkkiseltään osaa yhdistää asiantilaa oikein mihinkään, paitsi että minulla oli vyöhyketerapia maanantai-iltana. Vyöhyketerapiaa olen saanut nyt puolen vuoden ajan ilman minkäänlaisia tuloksia. Jos terapia alkaisikin nyt toimia, niin jatkan sitä ehdottomasti!

Tunnelmani ovat olleet alkuviikon tavoin varsin erikoiset. Osa minusta haluaa rynnätä tekemään asioita, jotka eivät ole olleet mahdollisia moniin vuosiin. Osa taas haluaa vain levätä ja nukkua. Vastuuntuntoinen osani (joka onkin ajoittain varsin dominoiva) patistaa aloittamaan työsuunnitelmat ja sen sellaisen mitä pikimmiten...

Olen kumminkin päättänyt pysyä taannoisessa päätöksessäni pitää kuukausi kesälomaa. Ei ole sanottua, palaako huimaus huomenna tai kymmenen minuutin kuluttua. Todennäköisesti palaa, mutta toivottavasti näitä "välipäiviä" alkaisi tulla edes joskus.

En tosiaan uskonut, että esimerkiksi bussilla matkustaminen voisi olla näin helppoa! Pystyin katselemaan ikkunasta ulos, vauhdinmuutokset eivät aiheuttaneet huonoa oloa ja kävely bussimatkan jälkeen sujui ihan normaalisti! Kummallista!

Osa oireista on kumminkin tallella ja yksi uusikin on ilmestynyt. Taidanpa säästää ne toiseen postaukseen...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe