Elinvoimainen orkidea

Juhuu, tämä lyyli lähti aamulla oikein innokkaasti räntäsateeseen asioita hoitamaan, sillä eilen löytyi tosi kiva ja mukavan tuntuinen talvitakki! Minun tarkoitukseeni sopivia takkeja oli tällä kertaa ehkä 2 - 3, ja mikäpäs sen mukavampaa henkilölle, joka on himoshoppailijasta mahdollisimman kaukana!

Niska on taas kiukkuillut viime päivinä - sunnuntaina tuli pitkästä aikaa kävelylenkillä todella huono olo. Niin huono, että oli pakko mennä pariksi tunniksi makuuasentoon. Paikallaan olosta se sitten ilahtui sen verran, että loppuilta onnistui jotenkuten.

Soitin myös Ortoniin kysyäkseni hieman lisätietoja. Alkoi jo hengästyttää, kun kuulin, mitä kaikkea siellä jo ensimmäisenä päivänä tapahtuu. Käsitin, että on ainakin infotilaisuus, taloon tutustuminen, lääkärin tulotarkastus sekä käynti omalla fyssarilla ja vielä mahdollisesti joku liikuntajuttu iltapäivällä.

Alkoi jo mietityttää, selviytyyköhän niskani (ja siinä kiinni oleva kropan loppupää) edes siitä ensimmäisestä päivästä! No, kai siellä on totuttu kaikenlaisiin invalideihin, ja Rva:kin onnistuu raahautumaan aktiviteetista toiseen.

Meidän perheyksikön viikonloppu kului renkaanvaihdon merkeissä. Vierailin myös pitkästä aikaa kummipoikani luona ja täytyypä kehaista, että hän on osoittautumassa oikeaksi pieneksi matikkaneroksi! Onneksi emme ole sukua, sillä silloin pitäisi todeta, että onpas se omena nyt harvinaisen kauas puusta pudonnut!

Täällä kotona orkideani on ilahduttanut minua kolmellatoista isolla kukalla. Orkidean sain syntymäpäivälahjaksi joitakin vuosia sitten ja täytyy todeta, että tässäpä harvinaisen helppohoitoinen kasvi. Orkidea on nimittäin kukassa suuren osan vuotta, enkä todellakaan ole antanut sille kuin pelkkää vettä kerran viikossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys