Elämän iloja - Nipsu


Nipsu (Pampam`s Beibhinn) tuli meille tammikuussa -09 Espoosta. Nipsu tuli tyttökaveriksi Nasulle, ja onkin pitänyt Nasulle hyvin jöötä. Nipsu, toisin kuin Nasu, kiinnittyi meidän sijasta lajitoveriinsa, ja kesyyntyminen on vienyt aikaa. Vasta nyt Nipsu on ymmärtänyt, että silitettävänä olo voi olla ihan kivaa.

Nipsu on nyt jo 4-vuotias, terve ja aika pyöreä. Nipsun elämässä ruoka on aina ykkössijalla. Tomaatti ja banaani ovat lempiruokaa, mutta lähes kaikki muukin menee. Nipsu on myös varsinainen vesijuoppo, ja juomapullon klonksuttamisenkin voi lukea sille yhdeksi harrastukseksi.

 Eräs lempipaikka on marsujen oma tyyny, jonka päälle on mukava mennä ruokalevolle. Valitettavasti siinä on myös mukava käydä pissillä... Nipsu rakastaisi myös oleskelua makuuhuoneessa parisänkymme alla, mutta sinne on pääsy kielletty, kun sieltä rouvaa ei saa sitten millään pois.

Nipsu on reipas (vaikka joskus vähän säikky) ja ketterä (ruumiinrakenteesta ei tätä uskoisi) merisika, meidän päiviemme piristäjä sekä Nasu-poikaystävän elämän ilo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lasten kaverit kylässä - ruokailu