Marsujen kuulumisia ja terve Nasu

Tänään marsuille kuuluu sellaista, että niiden aamiainen oli isäntäväen puolelta harvinaisen huonosti hoidettu. Lähikaupassa ei ollut porkkanaa, joten oli pakko tarjota omenaa.

Nipsu pureskeli omenaansa vähän ja jätti sen melkein koskemattomana lattialle. Nasu nyrpisteli omenaraasteelle ja teki sen jälkeen "nipsut". Molemmat painelivat tiehensä tyrmistyneinä.

Illalla tarjottu omena olisi luultavasti kelvannut. Porkkana taas on aamuruokaa. Tomaattia ei saa tarjota häkkiin, koska se syödään häkin ulkopuolella...Tyhmiä nämä eivät todellakaan ole - erittäin hyvämuistisia pikemminkin.

Nasu ja Nipsu alkavat yleisesti ottaen olla kuin kaksi vanhaa varista. Leikkiminen ei enää paljon kiinnosta, syöminen ja nukkuminen sitäkin enemmän. Rutiineista pidetään kiinni. Nasun sukupuolivietti on sentään entisellään...

Nasulle kuuluu siinä mielessä hyvää, että leukapatti on viimein kadonnut (tämä vaati seitsemän kuukauden päivittäisen hoidon) Nasu on hoitojen loppumisesta oikein iloinen! Ennuste oli todella huono, joten siinä mielessä Nasu yllätti meidät kaikki.

Eräänä hellepäivänä marsut tekivät retken parvekkeelle tai tarkemmin parvekkeen oven taakse piiloon. Ruohokasa houkutteli  molemmat esiin. Ruohon jälkeen olisivatkin sitten maistuneet myös pinaatin- ja mansikanlehdet.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe

Lastenhuone - tavaranvähennys