Välipäivä ja kiitokset!

Ennen kuin aloitan mistään muusta, haluaisin lähettää halauksen ja lämpimät kiitokset eräälle blogini lukijalle. Kun menimme maanantaina perheeni luokse vierailulle, siellä odotti nätti kortti sekä neljä Kodin Pellervo -lehteä!

Olin loppukeväästä maininnut blogissa pitäväni kyseisestä lehdestä, ja nyt sain niitä kerralla monta kappaletta. Kiitos vielä kerran - totta puhuen liikutuin tästä muistamisesta aikalailla!

Tänään olen viettänyt melkein koko päivän kotioloissa. Edelliset pari tai oikeammin viisi päivää ovat olleet erittäin liikkuvaisia (kaksi yön yli kestävää reissua viidessä päivässä). Tänään niska alkoi ilmoitella itsestään heti aamusta tutun huimauksen, lisääntyneen kivun ja heikotuksen muodossa.

Siispä päätin, että tänään otan hyvin rauhallisesti. Minulla oli tosin eräs meno aamulla ja pari tuntia sitten kiersin lyhyen lenkin. Lenkillä oikeanpuoleinen särky kallonpohjassa paheni ja aiemmista kerroista oppineena palasinkin välittömästi takaisin kotiin.

Nyt oikeanpuoleisen silmän näkö sumenee pahaenteisesti ja niskasärkykin jatkuu. Asiaa aktiivisiin menoihin ei tänään ole. Yleensä tilanne paranee, kun nukkuu yön yli. Toivottavasti näin käy nytkin.

Kirjoittelen tätä tekstiä lainakoneella, kun meidän oma kone hajosi (kovalevy tuli ilmeisesti tiensä päähän). Uuden koneen hankintaprosessi on käynnissä vielä kenties viikon verran, ja vasta sen jälkeen saan laitettua kuvia blogiini.

Kuvia minulla olisikin - mukana viimeisimmällä visiitillä oli nimittäin Utu-koira, jonka seurasta nauttimiseen viime päivinä keskityin. Visiitistämme haluan vielä ehdottomasti kirjoittaa - ajasta koirakaverin kanssa sekä niskasta ja jaksamisestani myös.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokeilussa ryhtiliivi

Lasten kaverit kylässä - ruokailu

Ärtyneen paksusuolen oireyhtymä - huonompi vaihe